Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #31 xepadd dedi: Android Android sıktı artık biraz da biz bakalim IOS'a zengin bu tadı bilmez ki DD Genişletmek için tıkla... Her Android aynı değil, neyse. Hayırlı olsun tekrardan.
xepadd dedi: Android Android sıktı artık biraz da biz bakalim IOS'a zengin bu tadı bilmez ki DD Genişletmek için tıkla... Her Android aynı değil, neyse. Hayırlı olsun tekrardan.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #32 Asil Y dedi: Her Android aynı değil, neyse. Hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Sizde ne var, profil fotoğrafınızın altında iOS Apple Safari gözüküyorda merak ettiğimden soruyorum.
Asil Y dedi: Her Android aynı değil, neyse. Hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Sizde ne var, profil fotoğrafınızın altında iOS Apple Safari gözüküyorda merak ettiğimden soruyorum.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #33 xepadd dedi: Sizde ne var, profil fotoğrafınızın altında iOS Apple Safari gözüküyorda merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 11 var hocam.
xepadd dedi: Sizde ne var, profil fotoğrafınızın altında iOS Apple Safari gözüküyorda merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... 11 var hocam.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #34 Asil Y dedi: 11 var hocam. Genişletmek için tıkla... Siz değişitirdiğinizde umarım S25 alırsınız.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #35 xepadd dedi: Siz değişitirdiğinizde umarım S25 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum zaten. 15 gibi fiyatını hak etmeyen bir telefon almak saçma geliyor. En basitinden Apple Intelligence bile yok.
xepadd dedi: Siz değişitirdiğinizde umarım S25 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Düşünüyorum zaten. 15 gibi fiyatını hak etmeyen bir telefon almak saçma geliyor. En basitinden Apple Intelligence bile yok.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #36 Asil Y dedi: Düşünüyorum zaten. 15 gibi fiyatını hak etmeyen bir telefon almak saçma geliyor. En basitinden Apple ıntelligence bile yok. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için bunu aldım zaten çok amacım yok sadece bütçe olarak da uygun geldi hevesten dolayı zevkler ve renkler tartışılmaz.
Asil Y dedi: Düşünüyorum zaten. 15 gibi fiyatını hak etmeyen bir telefon almak saçma geliyor. En basitinden Apple ıntelligence bile yok. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanım için bunu aldım zaten çok amacım yok sadece bütçe olarak da uygun geldi hevesten dolayı zevkler ve renkler tartışılmaz.
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #37 xepadd dedi: Günlük kullanım için bunu aldım zaten çok amacım yok sadece bütçe olarak da uygun geldi hevesten dolayı zevkler ve renkler tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Heves zaten, mesela diğer forumda birisi Samsung’a geçti ama gözü iPhone’de olduğu için geri iPhone’ye döndü.
xepadd dedi: Günlük kullanım için bunu aldım zaten çok amacım yok sadece bütçe olarak da uygun geldi hevesten dolayı zevkler ve renkler tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Heves zaten, mesela diğer forumda birisi Samsung’a geçti ama gözü iPhone’de olduğu için geri iPhone’ye döndü.
Bottom G Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #38 xepadd dedi: Arkadaşlar selam. Yıl 2026'ya geliyoruz, iPhone 14 alınır mı? Performansı nasıl? Almayı düşünüyorum ay sonu, sizce? Genişletmek için tıkla... O paraya 2.el 14 Pro alınabilir.
xepadd dedi: Arkadaşlar selam. Yıl 2026'ya geliyoruz, iPhone 14 alınır mı? Performansı nasıl? Almayı düşünüyorum ay sonu, sizce? Genişletmek için tıkla... O paraya 2.el 14 Pro alınabilir.
xepadd Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #39 Bottom G dedi: O paraya 2.el 14 Pro alınabilir. Genişletmek için tıkla... 15 aldım.
Bottom G Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #40 xepadd dedi: 15 aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim hocam bence ekran dışında taş gibi telefon.
xepadd dedi: 15 aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim hocam bence ekran dışında taş gibi telefon.