Hocam akrabanız 800 dolara direkt peşin olarak almalı, çünkü Türkiye'ye geldiği zaman ödemeyi yapamaz büyük ihtimalle.
Peşin ödeyecek zaten taksite bulaşmaz onlar
Hocam akrabanız 800 dolara direkt peşin olarak almalı, çünkü Türkiye'ye geldiği zaman ödemeyi yapamaz büyük ihtimalle.
Peşin ödeyecek zaten taksite bulaşmaz onlar![]()
Siz yine de araştırın bu konuyu, başınız ağrımasın sonra.
Olmazsa 2. el iPhone 11'lere yöneleceğim çok sorun çıkarsa 18k param var net 2. el bakacağım nasıl bir durumdaysak![]()
Hocam ben sizin yerinizde olsam hiç düşünmeden bu laptopu aldırırdım, hem kayıt derdi falan yok.
![]()
GIGABYTE A5 K1 - 15.6" FHD IPS Anti-Glare 240Hz - AMD Ryzen 7 5800H - NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU 6GB GDDR6 - 16 GB Memory - 1TB PCIe SSD - Windows 11 Home - Gaming Laptop (A5 K1-BUS2150SB) - Newegg.com
Buy GIGABYTE A5 K1 - 15.6" FHD IPS Anti-Glare 240Hz - AMD Ryzen 7 5800H - NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU 6GB GDDR6 - 16 GB Memory - 1TB PCIe SSD - Windows 11 Home - Gaming Laptop (A5 K1-BUS2150SB) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hocam açıkçası bilgisayardan sıkıldığım için satıp iPhone almak istedim hem telefonumda eskidi artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.