iPhone 14 ekran kilitleme kısayolu oluşturma

Kestirmeler uygulaması ile ana ekran açıkken yan tuşa dokunmadan ekranı kilitleme kısayolunu nasıl yapabilirim? Bazı videolar var ama o videolarda tarif edildiği şekilde yapılmıyor.

Ayarlardan Assistive Touch açabilirsiniz. Oraya ses tuşlarını da kilit tuşunu da eklersiniz böylece hiç tuşları kullanmazsınız. Sessize alma tuşunu da ekleyin. Ekran görüntüsü alma tuşu eklemenizi de öneririm.

Assistive Touch kullanmak istemiyorum. Ekran görüntüsünü arkaya çift tıklayarak, sessiz tuşunu yandan hallediyorum. Kestirmelerde ana ekrana uygulama gibi ekran kilitleme eklenebiliyor, bunu yapamıyorum.

Assistive Touch kullanmak istemiyorum. Ekran görüntüsünü arkaya çift tıklayarak, sessiz tuşunu yandan hallediyorum. Kestirmelerde ana ekrana uygulama gibi ekran kilitleme eklenebiliyor, bunu yapamıyorum.

O sessiz tuşunu iPhone 5'te uzun süre öyle kullandıktan sonra kendi kendine sesini açıp kapatmaya başladı, pek dokunulmasını tavsiye etmiyorum şahsen. Aynı şekilde ses açma tuşu da bozuldu. Aklım başıma geldi de 8 Plus'ta Assistive Touch kullanıyorum.

Şu linkteki ayar çıkmıyor mu mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…