Kestirmeler uygulaması ile ana ekran açıkken yan tuşa dokunmadan ekranı kilitleme kısayolunu nasıl yapabilirim? Bazı videolar var ama o videolarda tarif edildiği şekilde yapılmıyor.
Assistive Touch kullanmak istemiyorum. Ekran görüntüsünü arkaya çift tıklayarak, sessiz tuşunu yandan hallediyorum. Kestirmelerde ana ekrana uygulama gibi ekran kilitleme eklenebiliyor, bunu yapamıyorum.Ayarlardan Assistive Touch açabilirsiniz. Oraya ses tuşlarını da kilit tuşunu da eklersiniz böylece hiç tuşları kullanmazsınız. Sessize alma tuşunu da ekleyin. Ekran görüntüsü alma tuşu eklemenizi de öneririm.
iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda AssistiveTouch'ı kullanma - Apple Destek (TR)
Tek dokunuşla ses yüksekliğini ayarlamak, ekranınızı kilitlemek, birden çok parmakla yapılan hareketleri kullanmak, aygıtınızı yeniden başlatmak veya düğmelere basma hareketlerini tek bir dokunuşla değiştirmek için AssistiveTouch'ı kullanabilirsiniz.support.apple.com
Assistive Touch kullanmak istemiyorum. Ekran görüntüsünü arkaya çift tıklayarak, sessiz tuşunu yandan hallediyorum. Kestirmelerde ana ekrana uygulama gibi ekran kilitleme eklenebiliyor, bunu yapamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.