iPhone 14, fiziksel SIM'den, e-SIM'e geçildiği zaman kişiler kaybolur mu?

candeLL

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro telefonumda 1 fiziksel 1 e-SIM alanı var e-sime geçince fiziksel SIM artık kullanılmıyor. Biliyorum fakat e-sime geçince kişilerim, galerim vs. gidiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Pro telefonumda 1 fiziksel 1 e-SIM alanı var e-sime geçince fiziksel SIM artık kullanılmıyor. Biliyorum fakat e-sime geçince kişilerim, galerim vs. gidiyor mu?

E-SIM sadece us sürümlerinde var. Zengin Amerikalı'lar kullansın. TR kayıtlı değilse cihaz vardır fakat kullanılamaz. Gitmez diye de düşünüyorum.

E-SIM sadece us sürümlerinde var. Zengin Amerikalı'lar kullansın. TR kayıtlı değilse cihaz vardır fakat kullanılamaz. Gitmez diye de düşünüyorum.
e-sim kullanımı trde 2 sene önce çıktı sizin dediğiniz us mantığı şu : uste üretilen iphonelarda fiziksel sim girişi bulunmuyor sadece e-sim oluyor ve iphone xs ten sonra bildiğim kadarıyla tüm iphonelarda e-sim seçeneği mevcut

E-SIM kullanan var mı cidden hocam? Ayrıca E-SIM ile SIM arasındaki farkı pek anlamadım. Bir de 3 yıl oldu hala 5G gelmedi resmen delirtiyor insanı. Biz 5G'ye geçtik 5G bize geçmedi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…