S Skrinss19 Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim.
Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim.
Labirent053 Picopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Kendi sitesinden al
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 700 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Amazon Amazon'un satıcısından satılıyorsa amazondan alın
Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Amazon Amazon'un satıcısından satılıyorsa amazondan alın
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #4 Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına.
Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #5 Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden almanı tavsiye ederim.
Skrinss19 dedi: Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden almanı tavsiye ederim.
S Skrinss19 Picopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 220376 dedi: 2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına. Genişletmek için tıkla... Hangi fiyat bandında cikicagini pek araştırmadım hocam ama bütçemi aşabilir belki tahmini bi fiyat bilgisi var midir ? Erenk1905 dedi: Kendi sitesinden almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arasında biraz fiyat farkı var hocam o yüzden Amazon diye düşünüyorum
220376 dedi: 2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına. Genişletmek için tıkla... Hangi fiyat bandında cikicagini pek araştırmadım hocam ama bütçemi aşabilir belki tahmini bi fiyat bilgisi var midir ? Erenk1905 dedi: Kendi sitesinden almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Arasında biraz fiyat farkı var hocam o yüzden Amazon diye düşünüyorum