Amazon Amazon'un satıcısından satılıyorsa amazondan alınYarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim.
2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına.Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim.
Yarın iPhone 14 almayı planlıyorum Amazon'dan mı yoksa Trendyol'dan mı almalıyım sizce? Amazon'da fazlasıyla kötü kargolama yorumu var yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi fiyat bandında cikicagini pek araştırmadım hocam ama bütçemi aşabilir belki tahmini bi fiyat bilgisi var midir ?2 ay daha bekleyip 15 alın çok az kaldı tanıtılmasına.
Arasında biraz fiyat farkı var hocam o yüzden Amazon diye düşünüyorumKendi sitesinden almanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.