iPhone 14 mu 16e mi?

Uzun süre satmayacaksan 16e 1-2 yıl kullanıp değişirim diyorsan 14 alınır, bence almışken minimum 15 al ama Type-C olması ve dinamik ada olması satarken büyük avantaj olacak.

Kesinlikle 16e Almalısınız buradaki arkadaşlar kafayı yemiş olmalı 14 3 Yıllık telefon ve işlemciyle aralarındaki fark tamı tamına %40-50 civarında bu çok ciddi bir fark

Ayrıca 16e tüm donanımı ve kamera sensörleriyle yepyeni bir telefon gidip de 3 yıllık telefona daha fazla ödemeyin

İkisinden birini almayı dusunuyorum. Hangisi daha iyidir?
İkisi de alınmaz. Alacaksanız 2.el 13 Pro-14 Pro varken bu cihazların yüzüne bile bakmayın. Sıfır derseniz yurt dışı sıfır 16 Pro var o paralara. Hatta beklerseniz 17 Pro da alabilirsiniz. Dediğim cihazları kesinlikle düşünün kırpılmış işlemcisi harici hiçbir parasını hak eden özelliği olmayan 16e veya sadece fazladan 2GB RAM sunan bir iPhone 13’e (yani iPhone 14’ten söz ediyorum) o paraları vermeyin.
İlla ikisi arasından seçeceksek düz 13 seçerdim. 14 için 10k verilmez. 16e ise bomboş ötesi bir telefon. Geniş açı kamera, Magsafe ve kameradaki çeşitli opsiyonlar için 13 seçilir. 13 ve 14’te olan işlemci aynı olduğu için ve bugün için gayet performanslı olduğu için sadece A18 Lite çipe 40k vermek anlamsız. Ancak başta dediğim cihazları şiddetle düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı