iPhone 16e mi 13 mü?

iPhone almayı düşünüyorum. Android pek tercihim değil. 16e mi 13 mü? Bana kalırsa 16e, ama internetteki kötü yorumlar kafamı çok çeldi. Az biraz oyun oynarım, geniş açılı kameraya çok takılmam ama ana kamera beni tatmin eder mi sizce?

Geniş açı kamera mühim değilse 16e ancak bu cihazların ikisi de 2026 yılında alınmamalı, alınmaz kategorisindeki cihazlar. Yani anneanne-dedeye vs. almıyorsanız bir gencin kullanımına göre ve verdiğin paraya göre çok çağ dışı cihazlar. Mevcut telefonunuz bozuk vs. değilse lütfen gerekirse birkaç ay daha para biriktirin gerekirse ama daha yüksek modelli bir şey alın iPhone istiyorsanız. Bütçemi ilerleyen aylarda çıkartırım derseniz düz iPhone 17 alıp senelerce kullanmak en mantıklısı olacaktır. iPhone 17, Apple tarafındaki her yönden en mantıklı model durumunda. Bugün bu cihazlardan birini seçmek 40 bin TL'yi çöpe atmaktan farksız.
16e parasından çıkmak istemem, illa bu paraya iPhone alacağım derseniz 2. el 13 Pro Max, 14 Pro gibi modellere zorlayın özellikle 14 Pro şahane seçim olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı