iPhone 14 mü yoksa iPhone 16e mi alınmalı?

Son olarak merak ettiğim bir konu var 16enin kamerasına çok kötü diyorlar o kadar kötü mü benim için kamere günlük kullanım olarak yetsin yeter çok profesyonel bir şey istemiyorum.

Günlük kullanımda çok rahat yeterli olacak içiniz rahat olsun. Benim arkadaşımda 16e var gayet güzel çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin önerileri için çok teşekkür ederim kararımı gelecek pazar gibi veririm o zaman unutmasam ne yaptığımı dair yazarım.

Son olarak merak ettiğim bir konu var 16enin kamerasına çok kötü diyorlar o kadar kötü mü benim için kamere günlük kullanım olarak yetsin yeter çok profesyonel bir şey istemiyorum.
Hayir degil. Troy magazasina gidip incele istersen. Ben begendim.

Bence 14 hatta butce cikarsa 15 cok iyi olur ama 120hz cihazdan gececekseniz baslarda kasiyor gibi durabilir bilginiz olsun.

Cok kotu degil idare eder.

iPhone 14 götürür seni 5 yıl.

Bence 14 hatta bütçe cikarsa 15 cok iyi olur ama 120Hz cihazdan gececekseniz baslarda kasiyor gibi durabilir bilginiz olsun.

Cok kotu degil idare eder.

90 Hz'lik bir telefondan geçeceğim zorlanırmyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…