iPhone 14 mü yoksa iPhone 16e mi alınmalı?

Son olarak merak ettiğim bir konu var 16enin kamerasına çok kötü diyorlar o kadar kötü mü benim için kamere günlük kullanım olarak yetsin yeter çok profesyonel bir şey istemiyorum.

Günlük kullanımda çok rahat yeterli olacak içiniz rahat olsun. Benim arkadaşımda 16e var gayet güzel çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin önerileri için çok teşekkür ederim kararımı gelecek pazar gibi veririm o zaman unutmasam ne yaptığımı dair yazarım.

İlk kez iPhone alacağım ve iPhone 14 ile iPhone 16e arasında kaldım. Daha önce hiç iOS kullanmadım, bu yüzden hangisi benim için daha mantıklı olur bilemiyorum performans, kullanım kolaylığı ve uzun vadede memnuniyet açısından hangisini daha mantıklı bulursunuz?
Bence 14 hatta butce cikarsa 15 cok iyi olur ama 120hz cihazdan gececekseniz baslarda kasiyor gibi durabilir bilginiz olsun.

Son olarak merak ettiğim bir konu var 16enin kamerasına çok kötü diyorlar o kadar kötü mü benim için kamere günlük kullanım olarak yetsin yeter çok profesyonel bir şey istemiyorum.
Cok kotu degil idare eder.

Pro alacak kadar bütçem yok ama Pro'ların çok iyi olduğunu biliyorum bir ara bir akrabamda 14 Pro vardı kısmen bende o ara kullandım bayağı iyi bir cihaza benziyordu.

Benim için daha çok uzun vadeliği önemli 2-3 yıla bir telefon değiştiribilecek kadar bir bütçeye sahip değilim ondan beni en az 4-5 yıllık götürecek bir şey lazım sizce hangisi daha çok götürür?

iPhone 14 götürür seni 5 yıl.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı