iPhone 14 Plus alınır mı?

Başka bir içerikte yazmıştım. O zamandan bu zamana kadar değişen hiçbir şey yok. 11-12 saat açık ekran pil ömrü alabiliyorum. Genel olarak böyle sorguladığımda ortalama 1 saat 10 Dk'da bir %10 düşüyor öyle hesaplayabilirsiniz. Mesela şu an %58 ve açık ekran olarak 4 saat 40 dk kullanılmış bugün (çok bakmadım). 60 Hz ekran ama büyüklüğü alan hakimiyeti çok güzel. Profesyonel değilseniz kamera sizi hiç üzmez.

Ama arkadaşımda 120 Hz olan 14 Pro var. Ona çıkmak istemezseniz size 13 Pro da önerebilirim. Çünkü ekran o kadar seri ki ben başka bir şey kullanıyorum diyorsunuz. Yani her şey o kadar güzel ve akıcı ki. Normalde bionic 16 ile bionic 15 arası büyük bir fark yok ama ekran sebebiyle sanki bionic 16 bambaşka seviye gibi geliyor. Akıyor yani cihaz. Öyle hissediyorsunuz.. (düzeltme: 13 Pro'da Bionic 15 var. Ama akıcılık anlattığım gibi)

Ama en günceli olsun temiz olsunsa 14 Plus güzel bir deneyim. Ben kılıf takınca ağır hissettim bu sebeple Full kaplama yaptım düşürmedikçe sorun yok ve öyle kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…