iPhone 14 Plus alınır mı?

Bulamazsınız ama 40-45'e bulursunuz. 35-40 arasına da bulursunuz. 13 Pro en iyi seçim olacaktır. Düz 14 Plus, aslında 13 Plus'tır. Sadece fazladan 2 GB RAM sunan, Apple'ın aklımızla dalga geçtiği modeldir. Apple tarihinin en az ve kendi Pro serisi ile uçurumunun en çok olduğu model grubudur düz 14 modelleri.
teşekkürler öneri için ama 30 k üstü bütçeye çıkamıyorum elime fırsat geçmişken alsam mı kararsız kaldım çünkü aktif kullanan da birisiyim ili 1.5-2 günü çıkartıyor dediler hep 6.7 inç olması biraz cazip ediyor o yüzden kararsız kaldım alsam üzer mi beni yoksa 3-4 sene götürür mü? fazla fotoğraf oyun oynayan birisi değilim film + instagram kullanıyorum sadece

teşekkürler öneri için ama 30 k üstü bütçeye çıkamıyorum elime fırsat geçmişken alsam mı kararsız kaldım çünkü aktif kullanan da birisiyim ili 1.5-2 günü çıkartıyor dediler hep 6.7 inç olması biraz cazip ediyor o yüzden kararsız kaldım alsam üzer mi beni yoksa 3-4 sene götürür mü? fazla fotoğraf oyun oynayan birisi değilim film + instagram kullanıyorum sadece
3,4 sene götürür ama keyif vermez. Sene 2028,2029 olduğunda bugünün 7 Plus'ını kullanır gibi hissedersiniz kendinizi. Son derece çağ dışı ve parasını hak etmeyecek model ama sizin işinizi görür. Dediğim gibi acelesi yoksa bütçenizi zamanla artırın ve Pro serisi alın hemen almanız şart değilse. Gerçekten alınası yanı yok telefon olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı