iPhone 14 Plus alınır mı?

Eğer oyun oynuyorsa 15 Pro serisi mantıklı olmaz çünkü ısınma sorunlu cihazlar. O bütçede de 13 Pro serisi tamamen fiyasko oluyor, parayı çöpe atmak oluyor.

15 Pro ısınma sorunlarını çözdü diye biliyorum kaldı ki konsol oyunlarına bile süper olmasa da destek veriyor. Telefonlar zaten oyun için ideal platform değil ama sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası. 13 Pro'ya neden fiyasko dedin hocam? Android rakiplerine göre misal bir S23U değil elbette ama parasına göre günümüzde gayet yeterli bir telefon hele ki düz model IPhone'lara göre çok daha alınabilir. iPhone isteyen biri için 13 Pro seçmek parayı çöpe atmak olmuyor bu yüzden.

15 Pro ısınma sorunlarını çözdü diye biliyorum kaldı ki konsol oyunlarına bile süper olmasa da destek veriyor. Telefonlar zaten oyun için ideal platform değil ama sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası. 13 Pro'ya neden fiyasko dedin hocam? Android rakiplerine göre misal bir S23U değil elbette ama parasına göre günümüzde gayet yeterli bir telefon hele ki düz model IPhone'lara göre çok daha alınabilir. iPhone isteyen biri için 13 Pro seçmek parayı çöpe atmak olmuyor bu yüzden.

Maalesef çözemediler, güncellemeden sonraki video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13 Pro Max'a fiyasko dememin sebebi ikinci elde dahi parasını hak etmemesi ve sütten çıkmış ak kaşık olmaması. 13 Pro Max'ın da termalleri iyi değil.

Komplike olmayan bir deneyim, Ankara'da yaşıyorum ve Ankara'nın sıcak günlerinde cihaz ısıdan dolayı parlaklık kısıyordu. Cihaz bundan dolayı servise gitti geldi ve sorunsuz olduğu tespit edildi.

Üstüne üstlük araştırdığımda bu sorunu tek yaşayan kişinin ben olmadığını öğrendim.

Kanıt isterim derseniz 13 Pro Max için soğutucu önerisi istediğim konum:

@ruzgaew çok pahalı

neden düz model almayalım?
Bir çok şeyden kısıyorlar çünkü. Amerika da uyguna ve fiyat bandın da mantıklı geliyor. O kadar paraya 60 hz,kamera vs kısıtlı hep. Android çok daha üst segment kalıyor,fiyat bandına bakınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı