Hocam cep telefonu ya. Hani ev, araba olsa neyse diyeceğim. Valla bizim arkadaşta da kırmızısı var baya ben burdayım diyor yakışıklı alet. Sizinkiler biraz "çakmıyor" sanırım teknolojiden falan.
iPhone 14 Plus'ta olan çentik modeli, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max dışındaki tüm Face ID'li iPhone modellerinde kullanılıyor. Sadece belirli modellerde bazı geliştirmeler yapıldı. iPhone 14 Pro modellerindeki Dynamic Island özelliği hem donanımsal hem de yazılımsaldır. Bu nedenden dolayı da çentiğinizi değiştiremezsiniz.
iPhone 14 Plus'ta olan çentik modeli, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max dışındaki tüm Face ID'li iPhone modellerinde kullanılıyor. Sadece belirli modellerde bazı geliştirmeler yapıldı. iPhone 14 Pro modellerindeki Dynamic Island özelliği hem donanımsal hem de yazılımsaldır. Bu nedenden dolayı da çentiğinizi değiştiremezsiniz.
Vermişim parasını tabii ki havasını da atacağım tozunu da. Sonuçta çalışmışım hayal etmiş almışım. Basit bir şey değil. Evet, 14 Pro Max almadığım için pişman oldum olmadım değil ama olsun bunu bulamayanlar da var çekemeyenler de.
En ucuz Platoon PL-9901 3 Kademeli USB Şarjlı Mini Fan Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-9901 3 Kademeli USB Şarjlı Mini Fan Vantilatör özelliklerini incele, 100,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Vermişim parasını tabiki havasını da atıcam tozunuda sonuçta çalışmışım hayal etmiş almışım basit bir şey değil. Evet 14 pro Max almadığım için pişman oldum olmadım değil ama olsun bunu bulamayanlar da var çekemeyenler de.
Çalışmış didinmişsiniz emeğinize sağlık o çok başka mesele. Fakat iş sahibi olacak çağa gelip hala "hava atma" derdinde olmanıza şaşırdım. Onu belirtmek isterim.
Çalışmış didinmişsiniz emeğinize sağlık o çok başka mesele. Fakat iş sahibi olacak çağa gelip hala "hava atma" derdinde olmanıza şaşırdım. Onu belirtmek isterim.
Bazı insanlar gösterişi sever. Bunun yaşla veya aldığın şeyle bir ilgisi yok. Bilgisayar başında molotonlaşmış ruhsuz insanlar anlamaz. Her şey insanın yaşam kalitesi ve enerjisinde bitiyor. Şahsi fikrim.