iPhone 14 Plus Çentiği Pro Modeli Gibi Yapılabilir mi?

Hocam dert ettiğiniz şeye bakın. S3 mini kullananlar ne yapsın? Telefonunuz size yetiyorsa ben bir problem göremiyorum.
Yani 45.000₺ para vermişim en azından hani insanlar görsün isterim. Gösteriş yapmak isterim. Havası oluyor hem.

iPhone 14 Plus'ta olan çentik modeli, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max dışındaki tüm Face ID'li iPhone modellerinde kullanılıyor. Sadece belirli modellerde bazı geliştirmeler yapıldı. iPhone 14 Pro modellerindeki Dynamic Island özelliği hem donanımsal hem de yazılımsaldır. Bu nedenden dolayı da çentiğinizi değiştiremezsiniz.

iPhone X:

1687552057949.png

iPhone 11:

1687552074501.png

iPhone 13 Pro:

1687552093913.png

iPhone 14 Pro:

1687552125466.png

Yani 45.000₺ para vermişim en azından hani insanlar görsün isterim. Gösteriş yapmak isterim. Havası oluyor hem.
Ekleyip 14 Pro alsaydınız hocam. Sırf hava atmak istiyorsanız, elinize bir deste alın ve iş yerinde saçın. Bu kadar basit.

iPhone 14 Plus'ta olan çentik modeli, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max dışındaki tüm Face ID'li iPhone modellerinde kullanılıyor. Sadece belirli modellerde bazı geliştirmeler yapıldı. iPhone 14 Pro modellerindeki Dynamic Island özelliği hem donanımsal hem de yazılımsaldır. Bu nedenden dolayı da çentiğinizi değiştiremezsiniz.

iPhone X:

Eki Görüntüle 1833853

iPhone 11:

Eki Görüntüle 1833854

iPhone 13 Pro:

Eki Görüntüle 1833855

iPhone 14 Pro:

Eki Görüntüle 1833856
Hocam zahmete girmeseydiniz keşke. Benim 7 yaşındaki kardeşim bile bunu biliyor. 😅 Arkadaş hava atmak istiyor.

Ekleyip 14 Pro alsaydınız hocam. Sırf hava atmak istiyorsanız, elinize bir deste alın ve iş yerinde saçın. Bu kadar basit.
Vermişim parasını tabii ki havasını da atacağım tozunu da. Sonuçta çalışmışım hayal etmiş almışım. Basit bir şey değil. Evet, 14 Pro Max almadığım için pişman oldum olmadım değil ama olsun bunu bulamayanlar da var çekemeyenler de.

Vermişim parasını tabiki havasını da atıcam tozunuda sonuçta çalışmışım hayal etmiş almışım basit bir şey değil.
Vantilatör öneriyorum.
@Tim Hocam uyarı yemeye hazırım maalesef.

Vermişim parasını tabiki havasını da atıcam tozunuda sonuçta çalışmışım hayal etmiş almışım basit bir şey değil. Evet 14 pro Max almadığım için pişman oldum olmadım değil ama olsun bunu bulamayanlar da var çekemeyenler de.

Çalışmış didinmişsiniz emeğinize sağlık o çok başka mesele. Fakat iş sahibi olacak çağa gelip hala "hava atma" derdinde olmanıza şaşırdım. Onu belirtmek isterim.

Çalışmış didinmişsiniz emeğinize sağlık o çok başka mesele. Fakat iş sahibi olacak çağa gelip hala "hava atma" derdinde olmanıza şaşırdım. Onu belirtmek isterim.
Bazı insanlar gösterişi sever. Bunun yaşla veya aldığın şeyle bir ilgisi yok. Bilgisayar başında molotonlaşmış ruhsuz insanlar anlamaz. Her şey insanın yaşam kalitesi ve enerjisinde bitiyor. Şahsi fikrim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı