iPhone 14 Plus Kamera Çevresindeki Leke

excalibur8

Centipat
Merhaba dostlar. 8 Mayıs 2023 tarihinde Makedonya'da bulunan Ledikom mağazasından 0 bir iPhone 14 Plus aldım fakat birkaç saat sonra kameranın etrafında beyaz çemberler olduğunu fark ettim. Daha önce yaşayan var mı bu durumu? Daha 12 saati bile dolmadı, değişime girer mi?

Dosya Ekleri

• 93802B6F-E429-42BA-8503-D90C49FDB857.jpeg
    93802B6F-E429-42BA-8503-D90C49FDB857.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 591
Merhaba dostlar. 8 Mayıs 2023 tarihinde Makedonya'da bulunan Ledikom mağazasından 0 bir iPhone 14 Plus aldım fakat birkaç saat sonra kameranın etrafında beyaz çemberler olduğunu fark ettim. Daha önce yaşayan var mı bu durumu? Daha 12 saati bile dolmadı, değişime girer mi?

Ustam, ☝🏼

Aynı marka model ve renk başka cihazlara bakın gidip. İade/değiştirme hakkınız var. Eğer orada da sistem aynı işliyorsa...🤚🏼

Saygılarımla. 🌹

Leke pek belli olmuyor lakin iPhone kameralarının çerçevelerinin boyaları zaman geçtikçe soyuluyor ek bilgi olsun.

Kılıf kap kullandınız mı hani onun tozu lekesi kalmış gibi değilse siz bir hakkınızı arayın bence en kısa zamanda.

Hocam bu durumu İngilizce araştırın zamanında ip13 minilerde falan da vardı bu olay. Değişim alanlar oluyordu diye hatırlıyorum, kronik bir sorundu toz kaçıyordu sanırım TR'de yok ama yurtdışında başlığı çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı