iPhone 14 Plus vs iPhone 15

celestiaa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim 50bin TL'lik bir bütçem var ve bir iPhone almak istiyorum. Su an kullandigim telefon Samsung 2019 model a70. uzerine daha fazla ekleyip Pro alamam maalesef bütçem sadece bu kadar, sizce hangisini almalıyım? Veya baska hangi iPhone modeli alabilirim beni uzun bir sure goturecek sekilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim 50bin TL'lik bir bütçem var ve bir iPhone almak istiyorum. Su an kullandigim telefon Samsung 2019 model a70. uzerine daha fazla ekleyip Pro alamam maalesef bütçem sadece bu kadar, sizce hangisini almalıyım? Veya baska hangi iPhone modeli alabilirim beni uzun bir sure goturecek sekilde?

Büyük bir telefonmu istiyorsun küçükmü yoksa fark etmez mi?

iPhone 15 elbette. Hiçbir modelin Plus versiyonuna bakmayın. Neden çıkardığını Apple bile bilmiyor. Bir iPhone alacaksanız örneğin 15 ya da 15 Pro alın. Pro Max almanızın bile neredeyse ekran ve ufak bir kamera farkı oluyor. İhtiyaç varsa geçilebilir ama olmazsa olamaz da değil.

Büyük bir telefonmu istiyorsun küçükmü yoksa fark etmez mi?
Buyuk telefon daha cok seviyorum ama kamerasi daha guzel olsun isterim kamera daha muhim gibi yani

iPhone 15 elbette. Hiçbir modelin Plus versiyonuna bakmayın. Neden çıkardığını Apple bile bilmiyor.
Ahhahahah, plus da buyuk guzel duruyor ama kamera daha muhim benim icin sanirim ya, bir de beni uzun sure goturmesi onemli

iPhone 15 tabii ki. Dinamik ada, A16 Bionic ve daha kaliteli ekran paneli yeterince buyuk sebepler.
Tesekkur ederimm bu dinamik ada mevzusu surekli karsima cikiyor arastirdigimdan beri

6.1" olmasi sizi uzmeyecekse net 15. Bir magazada elinize alip bakin derim.
Valla uzmez 5 senelik androidden iphone'a gecicem..

Hocam ne yapacaksınız dev gibi telefonu zaten, Realme GT2 kullanıyorum, keşke S23 boyutlarında olsa diyorum. O kadar büyük telefon bir halta yaramıyor.
Ahahha siz de haklisiniz

Vallahi uzmez 5 senelik Android'den iPhone'a gececeğim.
Zaten A70'in üstüne iPhone 8 Plus'a bile geçsen yükseltme yapmış oluyorsun, o yüzden çok da kafaya takmamak gerek :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı