iPhone 14 Plus vs S23 Ultra

S23 Ultra yerine S24 Ultra için bekle, büyük ihtimalle SD 8 Gen 3 ile gelecek, en azından geçiş yapacağın cihazda CPU ve GPU tarafında fark olsun.

Geçmeye değer mi, değmez mi size kalmış bir durum ama S23 Ultra bariz daha iyi bir cihaz.

Elindeki cihaz kalsın, S24 serisi çıkınca duruma bakarsın.

S23 Ultra net şekilde daha iyi ama geçmeye değip değmeyeceği size kalmış. Sizin için ne kadar kritik bir geçiş olacağına bağlı. Bazılarının dediği gibi S24 serisini de bekleyebilirsiniz belki. Ocak ayının başlarında yeni S serisi çıkıyor erteleme falan olmadıkça. Onu söyleyeyim.

Teşekkürler herkese şu anlık geçmemeye karar verdim ve S24u yı biraz da bekleyelim bazı yerlerde Türkiye veya Avrupa olarak bahsediyorlardı sanırım Exynos işlemcili çıkacağı söyleniyordu umarım öyle olmaz, olursa IPhone'dan devam.

Henüz almamış olsan S23U derdim ama almışsın zaten. Hiç sevmediysen geçilir ama.

S23 Ultra.

Hocam gecceksen bekle S24 serisi al bana göre geçilmez zaten cihazın gayet iyi ama bu S23 ultranin çok daha iyi olduğunu değiştirmez

Tabii ki S23 Ultra. Fakat elinizdeki iPhone 14 Plus ile idare edin S24 serisini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…