iPhone 14 PM vs 13 PM vs 15

Bütçe durumu ne?
Tercih Android / iOS.

Taksitle 55 bin lira civarında, nakit 30-35 bin lira.
iOS tercihimdir fakat belki yurt dışı S24 Ultra alabilirim.

Yenilenmiş yerine ikinci el temiz cihazlar almanı öneririm. Alım satım yapıyorum kendi çapımda o bütçenin daha altına çok temiz 15 bulabilirsin.

Peki teşekkürler.

Yenilenmiş telefon alınmaz parçaları yan sanayi ile değişiyor. O kadar fark verip yan sanayi parçalı telefon kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum. Temiz ilk sahibinden çok rahat bulabilirsiniz.
14 pro Max> 13 pro Max >15 şeklinde cihazların kıyası. Düz 15 en son tercihiniz olsun. Düz modellere iPhone gözüyle bakmayın asıl kalite ve parasını hak eden her zaman pro serileridir.

Son düzenleme:
Yenilenmiş telefon alınmaz parçaları yan sanayi ile değişiyor. O kadar fark verip yan sanayi parçalı telefon kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum. Temiz ilk sahibinden çok rahat bulabilirsiniz.
14 Pro max> 13 Pro Max >15 şeklinde cihazların kıyası. Düz 15 en son tercihiniz olsun. Düz modellere iPhone gözüyle bakmayın asıl kalite ve parasını hak eden her zaman Pro serileridir.

Peki teşekkür ederim.

Hocam arkadaşım 15 alacakta memnun musunuz 15ten yoksa.

Hocam Android ile ilgilenir misiniz bilmem ama Amazon üzerinden düz S25.
44 bin TL taksit yapıyor mu bilmiyorum.

Bir bakacağım teşekkürler.

Öncelikle herkese iyi günler. Birkaç gündür aklımda olan soruyu size de açmaya karar verdim. Yazın giderim daha az olacağı için bir arkadaşın tavsiyesiyle iPhone almaya karar verdim. Bu arada şu anki telefonum Redmi 13 Pro 4G Taksitle alacağım için 55 bin liraya kadar çıkabiliyorum. Arkadaşım geçen ay Getmobil'den iPhone 13 almış ve çok memnunmuş. Biraz araştırma yaptım ve üç model arasında kaldım. Bunlar iPhone 13 pm, iPhone 14 pm ve iPhone 15. (yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum çünkü hem emsallerine göre daha uygun ve almışken beni birkaç sene götürsün istiyorum)

iPhone 14 PM

iPhone 13 PM

iPhone 15
14 pro max. Yenilenmis cihaz onermem, onun yerine ikinci el temiz daha mantikli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı