iPhone 14 Pro 256 GB vs S23 Ultra 12 GB/512 GB

5 yıl sonra konuya dönsek yine S23 Ultra kullanan kalmamış olacak. O yüzden diyorum. Hem 3 yıl sonra yurt içinde de rahatça iPhone'u yüksek fiyata satabilecek. S23 Ultra'yı satabilir mi bilmem.
Türkiye de iphone dışında her telefonu satmak zulüm gerçekten.
 
Merhaba arkadaşlar. 2 aylığına Erasmus için Almanya Berlin'e geldim. Telefon alacağım ama çok kararsızım. Telefon incelemelerine baktığımda kamerasinin iyi olması ve fiyatının daha uygun olma sebebi ile S23 ultraya karar kılmıştım ama Almanya'da iki telefonunda fiyatı aynı. 1290 euro civarı. Türkiye'de ise aralarinda 12-13 bin TL var ve bildiğiniz gibi 14 Pro daha pahalı. Burada S23 Ultra alırsam bir daha iPhone 14 Pro alamayacağım ve çevrenin alayına maruz kalacağım için canım sıkılır diye düşünüyorum. Ama asıl telefon alma sebebim de kamera olduğu için gönlüm S23'ten yana. Siz ne önerirsiniz?

Not: MediaMarkt'tan almayı düşünüyorum ve tax Free %9 galiba. Daha fazla tax Free alabileceğim bir taktik vs varsa paylaşırsanız sevinirim.
Çevrenin baskısı ne alaka ? Kim senin kullandığın telefona bir şey diyebilir ? Ben alacak olsam iPhone 14 Pro tercih ederdim. Ama sana 8 Gen 2 ve zoom vs. cazip geliyorsa alabilirsin. Burada senin kriterlerin önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 14 Pro serisinde ısınma sorunu cihaz ilk çıktığında oluştu daha sonra da iOS 16.5 sürümü ile bu sorunu çözdüler güncel videolara bakmanızı tavsiye ederim.
 
Sen eline 45 derecelik bir telefon al da öyle konuş bir de normal diyorsun PC mi bu Allah aşkına bir telefonda 46.2 derece hiç de normal değil.
Oyun oynarken bile cihazlar zaten 40-50 derece civarına geliyor. Stres testinde anormal birşey değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı