iPhone 14 Pro alınır mı?

Çağlar Özcan

Kilopat
Yer
Gebze
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim daha önce hiç amiral gemisi telefon kullanmadım. Hep düşük-orta seviye Android cihaz kullandım.
Artık iOS işletim sistemine geçmek istiyorum.

Not: Bu telefonu kredi kartına taksitle alacağım.

Sorularım şunlar:

1- 40.000 TL bu telefon için değer mi? (hiçbir telefon için değmez fakat Türkiye şartları.)
2- 14 Pro yerine 13 Pro veya daha düşük modeller mi bakılmalı?
3- 14 Pro alınırsa şayet bu telefon kaç sene yarı yolda bırakmadan götürür?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Telefonu ne amaçla kullanıyorsunuz? Şahsi düşüncem, eğer içerik üreticiler vb. gibi telefon ile yaptığı işten para kazanan biri değilseniz fiyatını hak etmiyor.
Ağırlıklı olarak sosyal medya kullanıyorum. Manzara, gece fotoğrafları çekip paylaşmayı seviyorum kendimce. İçerik üreticisi değilim fakat dediğim gibi kendimce paylaşıyorum.

Selam arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim daha önce hiç amiral gemisi telefon kullanmadım. Hep düşük-orta seviye Android cihaz kullandım.
Artık iOS işletim sistemine geçmek istiyorum.

Not: Bu telefonu kredi kartına taksitle alacağım.

Sorularım şunlar:

1- 40.000 TL bu telefon için değer mi? (hiçbir telefon için değmez fakat Türkiye şartları.)
2- 14 Pro yerine 13 Pro veya daha düşük modeller mi bakılmalı?
3- 14 Pro alınırsa şayet bu telefon kaç sene yarı yolda bırakmadan götürür?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Malum ekonomimizin durumu belli maddi durumunuz iyiyse ve istiyorsanız alın tabiki ama ben önermem. 12 veya 13 serisini düşünebilirsiniz fiyatları daha uygun sonuçta ve 13 ile 14 arasında (pro'dan bahsetmiyoum) nerdeyse fark yok.

Ağırlıklı olarak sosyal medya kullanıyorum. Manzara, gece fotoğrafları çekip paylaşmayı seviyorum kendimce. İçerik üreticisi değilim fakat dediğim gibi kendimce paylaşıyorum.
Kredi çekmeye değmez bence, tabii en iyisini siz bilirsiniz. 13 Pro ya da 12 Pro da bakabilirsiniz aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı