iPhone 14 Pro alınır mı?

okankose

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro alınmaya deger bir telefon mu? Fiyat tartismaya gerek yok yuksek zaten, o yuzden sadece telefon hakkinda yorum yaparsaniz memnun olurum. Kullananlar falan varsa yorum yazabilir.

Telefonu çok ucuza yurt dışından aldım iPhone 12 fiyatına ve Android kullanıyordum iPhone 14 Pro'ya geçtikten sonra akıllı telefonun ne olduğunu anlamaya başladım paranız varsa kesinlikle alınır.

Çok memnunum pil performansı aralıksız 8 9 saat kullanımda bile %30'a kadar düşüyor oyunlarda performans en üst düzeyde kamerasını söylememe bile gerek yok ama ufak tefek buglar var iOS 16.2 de bir de arkadaşlarımın dediğine göre pilde sıkıntılı sürüm'müş.

iPhone 14 Pro alınmaya deger bir telefon mu? Fiyat tartismaya gerek yok yuksek zaten, o yuzden sadece telefon hakkinda yorum yaparsaniz memnun olurum. Kullananlar falan varsa yorum yazabilir.

Batarya ve birkaç ufak tefek hata dışında güzel cihaz. Şahsi fikrim 14 Pro almak yerine 15 Pro'yu beklemek bence daha mantıklı.

Amerika'dan hem 14 Pro Max, hem de 14 Pro aldık. Aralarındaki tek fark boyutu, bataryadada fark görmedim. Kesinlikle alınır ama 13 Pro Max uyguna bulabilirsen o da alınır, şahsen ben 2'si arasında aman aman bir fark görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Pro alınır. Arkadaşlarım dinamic Island'ın tek sorun olduğunu düşünüyor. Fakat dinamic island sevecekeseniz. Alın.

Dynamic island gerçekten çok kolaylaştırıyor çentik yerine gelmesi mükemmel bir şey futbol skorlarını, yaptığın koşuyu, bir iş ile uğraşırken haritada nereye gideceğini, arkadaşlarınla konuşurken şarkı değiştirebileceğini vb. şeyler var ve kesinlikle inavasyon budur.

Amerika'dan hem 14 Pro Max hem de 14 Pro aldık aralarındaki tek fark boyutu bataryadada fark görmedim kesinlikle alınır ama 13 Pro Max uyguna bulabilirsen oda alınır şahsen ben 2'si arasında aman aman bir fark görmedim.

Dynamic island farklılığı hissetiriyor ve 1 yıl daha güncel cihaz alıyorsun.

Ek olarak şunu ekleyeyim yurt dışı olmasaydı kesinlikle Türkiye'deki fiyattan almazdım Android'e yönelirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı