iPhone 14 Pro alınır mı?

Sizce alınır mı? 15 beklemek gerekir mi? Şöyle bir düşüncem var biliyorsunuz en erken eylül sonunda çıkıyor yeni telefonlar ki bu sene biraz gecikeceği hakkında haberler gördüm. 14 Pro'yu bile üst limit olarak ödeyecekken 15 beklemek mantıklı olur mu? Fiyatların artacağı çok belli. 15 beklemek yerine şimdiden 14 Pro alsam mı? Çünkü 15 çıktığında bu fiyatları mumla arayabiliriz ki 15'in en az 70-72'den başlayacağını düşünüyorum ve o fiyatları asla veremem. 14 Pro'ya bile veremezdim fakat beklenmedik bir gelirim oldu, değerlendirmek için en iyisi telefon alayım diye düşündüm.

Sizce alınır mı? 15 beklemek gerekir mi? Şöyle bir düşüncem var biliyorsunuz en erken eylül sonunda çıkıyor yeni telefonlar ki bu sene biraz gecikeceği hakkında haberler gördüm. 14 Pro'yu bile üst limit olarak ödeyecekken 15 beklemek mantıklı olur mu? Fiyatların artacağı çok belli. 15 beklemek yerine şimdiden 14 Pro alsam mı? Çünkü 15 çıktığında bu fiyatları mumla arayabiliriz ki 15'in en az 70-72'den başlayacağını düşünüyorum ve o fiyatları asla veremem. 14 Pro'ya bile veremezdim fakat beklenmedik bir gelirim oldu, değerlendirmek için en iyisi telefon alayım diye düşündüm.
15 serisine param yeter dersen beklenir. Ama veremem dersen alınır 14 Pro. Eğer ki 14 Pro bile çok fazla gelirse 13 Pro alınabilir.

iPhone ülkemizde son derece balonlaştı. Alanlar yatırım amacıyla alır oldu. Şuan Samsung S23 Ultra çoğu alanda iPhone 14 Pro Max in önünde. Bunu canlı testlerde görüyoruz ve hatta Global de önerilenlerde Samsung ön plana çıkıyor. Saçma şekilde ülkemizde 2. el piyasasını düşünerek iPhone a yönelenlerin sayısı çok fazla. Eğer satmak için alıyorsanız ya da iOS kullanmak istiyorsanız lafım yok. Ama kullanmak için alıyorsanız yarı fiyatına aynı hatta daha üstü kalitede Samsung var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı