iPhone 14 Pro alınır mı?

Paran varsa 15'i bekleme 14 Pro al geç. Kendim kullanıyorum. Çok iyi kalite sunan bir cihaz. Tek kusuru iOS 16 kaynaklı ufak tefek buglar. Bunlar düzeltildiğinde uzun yıllar kafan rahat kullanabileceğin bir cihaz.

S23 Ultra çoğu alanda üstün falan değil. İki cihazda kalite olarak birbirine yakın. İnsanların iPhone alma sebebi sadece yatırım değil. Sosyal medyada sunduğu kalitede ciddi bir etken.
Bunu zaten belirtmiştim.

Bütçe yetiyorsa düşünme al geç hocam. Önerim Pro Max olur özellikle batarya konusunda. Çok yoğun kullanımda bile 1 günü çok rahat çıkarıyor. Büyük ekran kullanamam diyordum ama alıştıktan sonra hiç sıkıntı çekmiyorsunuz. Nisan ayında iPhone 8'den 14 Pro Max'e geçtim, çağ atladım desem yeridir. Her yönüyle mükemmel. 15 serisi gelene kadar bu ülkede Apple ürünlerinin fiyatlarına 40 kere daha zam gelir. Dolar 1 ₺ oynuyor Apple'ın fiyatları güncelleniyor. 4.600 ₺ civarındayken bütçemi ayarlayıp AirPods Pro 2. nesil alayım diyordum, şimdi oldu 6.5 - 7 bin ₺. Bitmek bilmeyen enflasyon ve döviz artışı varken bir şeyleri almak için beklemeyin yarın daha yüksek fiyattan almak zorunda kalırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı