iPhone 14 Pro iOS 17'ye geçilir mi?

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Yeni iOS geleli sanırım 1 aydan fazla oldu. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Pil durumu ile alakalı sorun var mı merak ediyorum. Ayrıca yabancı forumlarda iOS 17 ile ciddi performans artışı yaşadığını söyleyenler var, bunlar doğru mu?

Teşekkürler.

14 kulllanıyorum. Kasmalar, takılmalar çok fazlalaştı ve pil gücünde azalma oldu. Kesinlikle tavsiye etmem.

Şaka mısınız kardeşim siz ya? 12 ile kullanıyorum 11 ile kullanan arkadaşım var bizde bir sorun yok? 2024'e gireceğiz 3 ay sonra, hala güncelleme kurma diyenler var.

Şaka mısınız kardeşim siz ya? 12 ile kullanıyorum 11 ile kullanan arkadaşım var bizde bir sorun yok? 2024'e gireceğiz 3 ay sonra, hala güncelleme kurma diyenler var.

Birader asıl sen şaka mısın? Bende bir sorun oldu adama sorunu paylaştım sende de olabilir diye ne saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz. Olan şeyi söylemeyelim mi?

Birader asıl sen şaka mısın? Bende bir sorun oldu adama sorunu paylaştım sende de olabilir diye ne saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz. Olan şeyi söylemeyelim mi?

Sende oluyor diye genele göre konuşamazsın, bu güncellemeler gelmeden önce kaç mühendis kaç yazılımcı üzerinde çalışıyor haberin var mı? Her güncelleme ile zafiyetler kapatılıyor, performans iyileştirmeleri yapıyor, ekstra özellikler geliyor. Eğer problemin varsa git Apple destek uygulamasından yardım iste, buraya gelip saçma sapan çağ dışı öneriler sunma.

Ben kurmadım zorunlu olmadıkça kurmayı düşünmüyorum. Eski iPhone 7 kullanırken erkenden güncelleme yapardım stabil olana kadar bir sürü güncelleme ile uğraşırdım.

İyice stabil olsun düşünürüz. Benim gibi düşünenler hala yüklememiştir.

Ben kurmadım zorunlu olmadıkça kurmayı düşünmüyorum. Eski iPhone 7 kullanırken erkenden güncelleme yapardım stabil olana kadar bir sürü güncelleme ile uğraşırdım.

İyice stabil olsun düşünürüz. Benim gibi düşünenler hala yüklememiştir.

6 sene kullandım iPhone 7 bende geçen sene 14 Pro'ya geçtim. Birçok güncelleme aldığımız için bende senin gibi düşünüyordum ama bu yabancı forum kafamı karıştırmıştı.17.0.3 şu an iOS sanırım 17.1 daha kararlı sürüm olacaktır bekleyelim.

Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Lütfen ikili diyalog haline getirmeyin konuşmaları arkadaşlar herkes deneyimini yazabilir. Zaten istediğimiz o.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı