iPhone 14 Pro ısınıyor

pnouma07

Centipat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro kullanıyorum, kısa sürede çok hızlı ısınıyor. Özellikle görüntülü konuşmalarda yarım saat sonra çok ısındığı için ekrana uyarı geliyor ve telefon kapanıyor. Bu sorunu hiçbir iPhone'da yaşamadım, çok iPhone kullandım. Bunun bir çözümü varsa yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Pro kullanıyorum, kısa sürede çok hızlı ısınıyor. Özellikle görüntülü konuşmalarda yarım saat sonra çok ısındığı için ekrana uyarı geliyor ve telefon kapanıyor. Bu sorunu hiçbir IPhone'da yaşamadım, çok iPhone kullandım. Bunun bir çözümü varsa yardımcı olun.

Telefona yakın zamanda hiç sıvı teması oldu mu? Ya da şarj edildiğinde de telefonda ısınma oluyor mu hocam? Ayrıca herhangi bir İOS Beta yazılım sürümü kullanıyorsanız ısınma problemi %90 yaşıyorsunuz.Normal bir yazılım sürümü kullanın.

Telefona yakın zamanda hiç sıvı teması oldu mu? Ya da şarj edildiğinde de telefonda ısınma oluyor mu hocam? Ayrıca herhangi bir iOS beta yazılım sürümü kullanıyorsanız ısınma problemi %90 yaşıyorsunuz. Normal bir yazılım sürümü kullanın.

Hayır yeni aldım cihazı sıfır.

Pil orijinal mi hocam.

Orijinal yeni aldım cihazı sıfır.

IPhone'lar ısınmıyor aslında. İçindeki soğutma sistemi çoğu telefonlarda yok. Sadece arka camın ısı iletkenliği diğer telefonlara göre fazla. Bu da dışarıya ısıyı daha iyi vermeye yarıyor. Ama arkadaşın durumu biraz farklı.

Bundan önceki cihazım iPhone XR'dı kamerayı açınca ısınmıyordu ama bu hemen yanıyor ve 30 dk falan görüntülü konuşunca aşırı ısındığı için uyarı veriyor.

IPhone'lar ısınmıyor aslında. İçindeki soğutma sistemi çoğu telefonlarda yok. Sadece arka camın ısı iletkenliği diğer telefonlara göre fazla. Bu da dışarıya ısıyı daha iyi vermeye yarıyor. Ama arkadaşın durumu biraz farklı.
Hmm yani ısı iletkenliği fazla olduğu için biz bunu hissediyoruz. Mantıklı... :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı