iPhone 14 Pro kullanıcı deneyimlerim

Zaten bende şuan yeniden alsam Max almam normal Pro nun boyut daha kullanışlı ideal.

Bende de 8 Plus var, ağırlık hariç her deneyimi ben de yaşardım herhalde. Çağ atlamış gibi oluyorsun çünkü ilk kez Face ID ile karşılaşıyorsun ve üstüne dinamik ada olan modele geçiyorsun. Tabii o çentik kısmı da çok göze batıyor bizim için.

Hayırlı olsun diyorum. Ben de 2 yıla değişirim herhalde. Param olursa yine iPhone'dan devam etmek isterim. Deneyimlerimiz de benzer, bir telefonu 4-5 yıl temiz kullanıyoruz.

Evet hocam göze batıyor gerçekten. Sizde bütçenizi sağlayıp bir an önce geçmeye bakın derim malum fiyatlar ve kur ülkemizde durmuyor yurt dışı olayını da devlet istemiyor.
Bence zaten telefonun hakkı 4-5 senede anca çıkıyor böyle devam
Siz de iPhone 5'ten 8 Plus'a geçtiniz galiba zamanında aynı his size de olmuştur.

5'ten 8 Plus'a geçmek çok devrim gibi olmadı. Gözle görülür değişiklikler büyüklük, iki kamera ve Touch ID olmuştu. Şimdi 14 Pro ya da Pro Max'e geçsem devrim gibi olur. Tabii geçemem ne yazık ki şu an ekonomim izin vermiyor, ülke ekonomisinden ziyade... Şu an uygulamaları kurabiliyor bu bana yeter.

Ben de aldım memnunum, cihaz ısınıyor ama gerçekten. Açıyorum oyun oynuyorum veya video izliyorum hadi oyunda ısınması normal video izlerken bile hissedilir derecede ısınıyor. Muhtemelen bir fan alacağım, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam. Evet Apple’da bu küçük modellerinde nedense ısınma olmuştu zaten hep bunda da var şaşırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…