Hocam aynı telefon bende de var, benim cihazımda 60 Hz. Ayarlar>Erişilebilirlik>Hareket>Kare hızını sınırla seçeneği kapalı olması lazım aynı zamanda düşük güç modu aktif ise kapatınız. (14 Pro Max sahiplerinin çoğunda 60Hz sorunu var, yan sanayi mal ile alakalı olacağını hiç sanmıyorum çünkü çevremde de bu telefonu kullanan arkadaşlar var ve sadece 1 kişi hariç hepsinde aynı sorun var, bu hata yüksek ihtimalle kronik bir sorun ya da A16 Bionic işlemci 120 Hz'i kaldıramıyor.) Tanıdığım sadece 1 tane kişide bu sorun yok lakin telefonu ilk aldığında aynı sorun varmış telefonu 60Hz gibi gözüküyormuş, sonrasında telefonu en minimal en sade halinde yani duvar kâğıdını bile düz bir renk vs. gibi telefonu kastırmayacak işlemler yaptıktan sonra düzelmiş ve şu anda 120 Hz bir şekilde kullanıyor. Aynı işlemleri bende yaptım 120 Hz olmadı lakin bir FPS artışı oldu, yani cihazın ekranı zaten 120 Hz olduğu için 120 FPS'e kadar tüm FPS değerlerini verebiliyor. Ayar yapmadan önce 59 Hz veya 60 Hz olan telefonum şu an 70-80 Hz oldu. Tabii ki 120 Hz olsun elbette isterdim ama bununla yetinmek lazım. Apple önümüzdeki aylarda büyük güncelleme getirecek ve optimizasyonu daha iyi hale getirecek, umarım bu güncelleme ile 60 Hz sorunu çözülür.