Çözüldü iPhone 14 Pro Max cihaza iOS 18 sürümünü yüklerken boot ekranında yarıda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan Kip

Attopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro Max cihazıma iOS 18 sürünümü yüklerken boot ekranında yarıda kaldı birçok yöntem denedim ama olmuyor. Apple aygıtlardan tekrardan yüklemeyi denediğim ise tekrardan kod 10 hatası alıyorum. Yine tekrardan fabrika ayarlarına döndürmek istediğim de ise yine aynı hatayı kod 10 hatasını alıyorum cihaz elimde kaldı resmen. Yardımcı olabilecek var mı?

3U Tools programını indirin. İpsw sitesinden de iOS 18 yazılımını indirin. İ Tunes'ın nazını çekmeden direkt yapabilirsiniz.

Reis denedim de bunda da olmuyor. İlk önce kurtarma modu açıldı onu bir şekilde kapattım ama cihaz açılmadı. Ben de en son sürümü IPSW'den indirdim, dosya seçten aldım, yüklenme sırasında error verdi, kaldı yine. Cihaz açılmadı.

Reis denedim de bunda da olmuyor. İlk önce kurtarma modu açıldı onu bir şekilde kapattım ama cihaz açılmadı. Ben de en son sürümü IPSW'den indirdim, dosya seçten aldım, yüklenme sırasında error verdi, kaldı yine. Cihaz açılmadı.
3U Tools programı güncel miydi? Başka bir bilgisayardan deneyebilir misin?

3U Tools programı güncel miydi? Başka bir bilgisayardan deneyebilir misin?

Günceldi reis. Şimdi de güncelleme ekranında takılı kaldı 3U Tools programı güncellemeyi tekrar yüklerken hata verdi dedi olmadı yine telefon kaldı öyle logo ekranında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal yazılım güncelleden böyle yapınca mı oluyor.

iTunes üzerinden derseniz olabiliyor. Cihazın kendi ayarlar bölümünden olmaz böyle bir şey.

Günceldi reis. Şimdi de güncelleme ekranında takılı kaldı 3U Tools programı güncellemeyi tekrar yüklerken hata verdi dedi olmadı yine telefon kaldı öyle logo ekranında.

Başka bir PC'ye bağla hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı