Çözüldü iPhone 14 Pro Max cihaza iOS 18 sürümünü yüklerken boot ekranında yarıda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan Kip

Attopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro Max cihazıma iOS 18 sürünümü yüklerken boot ekranında yarıda kaldı birçok yöntem denedim ama olmuyor. Apple aygıtlardan tekrardan yüklemeyi denediğim ise tekrardan kod 10 hatası alıyorum. Yine tekrardan fabrika ayarlarına döndürmek istediğim de ise yine aynı hatayı kod 10 hatasını alıyorum cihaz elimde kaldı resmen. Yardımcı olabilecek var mı?

iTunes ile yapmanın avantajı var mı daha mı temiz oluyor?

Hayır daha temiz olmuyor ikisi de aynı, iTunes ile yapmanın avantajı değil dezavantajı var. Daha çok sorun çıkarabiliyor. 3U Tools'u o yüzden öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ Tunes üzerinden derseniz olabiliyor. Cihazın kendi ayarlar bölümünden olmaz böyle bir şey.

Başka bir PC'ye bağla hocam.

Tamamdır reis hallettim, mecbur fabrikaya sıfırladım cihazı açıldı şu an iOS 18 de yüklendi. Teşekkürler yardım ve fikirleriniz için.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…