iOS 16.3.1 yüklü iPhone 14 Pro Max'te Denetim Merkezi'ndeyken kilitleme tuşuna basıldığında parlaklık yavaş yavaş kısılıyor, "Odak" yazısı kayıyor ve ekran çok geç kilitleniyor. Kilit ekranındayken Denetim Merkezi açıldığında sorun olmuyor ama farklı yerlerde Denetim Merkezi açıldığında kilitleme sorunlu çalışıyor. Siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Yanlış anlamadiysam denetim masasindayken guc tusuna basip kapatmayi kast ediyorsunuz degil mi? Eğer öyleyse ayni iOS surumunde olmama rağmen yasamiyorum.
iOS 16.3.1 yüklü iPhone 14 Pro Max'te denetim merkezi'ndeyken kilitleme tuşuna basıldığında parlaklık yavaş yavaş kısılıyor, "odak" yazısı kayıyor ve ekran çok geç kilitleniyor. Kilit ekranındayken denetim merkezi açıldığında sorun olmuyor ama farklı yerlerde denetim merkezi açıldığında kilitleme sorunlu çalışıyor. Siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Yanlış anlamadiysam denetim masasindayken guc tusuna basip kapatmayi kast ediyorsunuz degil mi? Eğer öyleyse ayni iOS surumunde olmama rağmen yasamiyorum.
Aslında iOS 16.3.1 sürümünde pek sorunla karşılaşmadım. 256 GB depolama alanına sahip olan modelini kullanıyorum. iPhone 15 serisi çıktığında 512 GB veya 1 TB depolama alanına sahip olan bir modele geçeceğim.