iPhone 14 Pro Max IMEI kaydı kaç kere yapılır?

• Konuyu başlatan Zwsup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.242

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese ve iyi geceler de. Ben 5-6 ay içinde kendime yurt dışından babamın işi sayesinde kendime bir iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Tam bu işlerden anlamadığım için telefonu Türkiye'ye getirdikten sonra kullanabilmek için kayıt yaptırıldığını biliyordum. Peki ben bu kaydı 1 kere mi yaptıracağım yoksa her yıl kayıt parası mı ödeyeceğim?

Selam herkese ve iyi geceler de. Ben 5-6 ay içinde kendime yurt dışından babamın işi sayesinde kendime bir iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Tam bu işlerden anlamadığım için telefonu Türkiye'ye getirdikten sonra kullanabilmek için kayıt yaptırıldığını biliyordum. Peki ben bu kaydı 1 kere mi yaptıracağım yoksa her yıl kayıt parası mı ödeyeceğim?
1 Kerelik kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Güncel Ücret 2700TL Civarında.
-3 Senede sadece pasaporta kaydedilen kişinin adına kayıtlı hatlarla kullanabilirsiniz yani satamazsınız, 3 sene sonra rahatlıkla satabilirsiniz.

1 kerelik kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Güncel ücret 2700TL civarında.
-3 senede sadece pasaporta kaydedilen kişinin adına kayıtlı hatlarla kullanabilirsiniz yani satamazsınız, 3 sene sonra rahatlıkla satabilirsiniz.

Teşekkür ederim sorumu yanıtladığın için zaten ben aldığım telefonu şu zamana kadar hiç satmadım satamadım elim gitmiyor telefoncuya vermeye ya da ilana koymaya babamın üstüne kayıtlı hatta kullanıyorum şu anda dediğiniz gibi IPhone'da da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dediklerinizden sonra teşekkürler tekrardan iyi geceler.

Kayıt parası 2700 ve babanın passaportu üzerine kayıt edilmeli sizin pasaportunuz var ise ve başka ülkeye giriş çıkış yapmış iseniz kendi üzerinizede kayıt yaptırabilirsiniz kayıt yapılan telefon pasaport sahibi ve onun adına hat ile çalışır telefonu 2 sene boyunca satamazsın 2 sene sonra istediğin hattı çalıştırabilirsin ama 2 sene boyunca sadece kayıt yaptıran kişinin adında olması gerek ve kayıt 1 kez yapılır başkada yapılmaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı