iPhone 14 Pro Max iOS 18 güncellemesinden sonra şarj olmuyor

ÇuÇu

Hectopat
Merhaba arkadaşlar cihazım 14 Pro Max iOS 18 güncelemesi yaptıktan sonra telofonum şarj olmuyor, açılıp kapanıyor şarj sesi geliyor fakat şarj olmuyor güncellemeden önce şarjım 98. güncelleme bitip açılınca 1 oldu ve sürekli açılıp kapanıyor ve bilinmeyen parça uyarısı var.

Telefondan güncelleme yaptıysanız bazen Apple saçmalayabiliyor. Bilgisayara bağlayıp yedek aldıktan sonra Apple Aygıtları uygulamasından yeniden kurmayı deneyin. Büyük sürüm güncellemelerini PC üzerinden yapmak en mantıklısı.

Merhaba arkadaşlar cihazım 14 Pro Max iOS 18 güncelemesi yaptıktan sonra telofonum şarj olmuyor, açılıp kapanıyor şarj sesi geliyor fakat şarj olmuyor güncellemeden önce şarjım 98. güncelleme bitip açılınca 1 oldu ve sürekli açılıp kapanıyor ve bilinmeyen parça uyarısı var.
Yine klasik yeni surumun ilk zamanlari, benim anlamadigim koskoca Apple'in getirdigi yeni IOS surumunde nasil boyle ciddi bir sorun olabiliyor? Ufak tefek bir durum olsa tamam diyecegim ama kullaniciyi magdur edici durumun olmasi cok sacma.

Telefondan güncelleme yaptıysanız bazen Apple saçmalayabiliyor. Bilgisayara bağlayıp yedek aldıktan sonra Apple Aygıtları uygulamasından yeniden kurmayı deneyin. Büyük sürüm güncellemelerini PC üzerinden yapmak en mantıklısı.
Hocam merhaba. Benzer bir durumu ben de yaşadım, tablet şarj oluyordu sonra kardeşimin şarj aletini takınca olmamaya başladı. Hangi şarj aletini taksam algılamadı, en son da pili bitti. Dediğinizi şarjım yokken nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı