Merhaba. TR cihazi 256 GB pil sagligi 97 olan ve 10 ay daha garantisi olan 14 pm ne kadar eder? Kozmetigi kusursuz.
15 pro max sifiri 79.000tl, 74 cok gibi benim cihazima. Evet pile onem vererek kullandim.Pil olarakta çok iyi kullanmışsınız. 14 ayda %3 kayıp gayet iyi. Aynı cihazı kullanıyorum, 11. aydayım benim şimdiden 97 oldu. Fiyat olarak 74K ve altına düşmeyin bence acil değilse.
Bende 62 falan dusunmustum hocam, tesekkurler.60 bin TL civarı eder. Hadi pili iyi diye 2-3 bin TL daha koyabilir üstüne. 74 bin TL falan hayali bir rakam. 15 Pro Max’ın sıfırı zaten bahsedilen rakamdan 5 bin TL daha fazla. Arkadaş 2. el arabasına bayi fiyatının üstünde isteyen tiplerden sanırım. Fiyatlama bu kadar zor olmamalı.
14 Pro Max’in sıfır fiyatına hiç baktın mı? 2 hafta önce arkadaşım 68 bine sattı telefonunu aynı model pili 93. 1 model arası cok fiyat farkı yok artık.15 pro max sifiri 79.000tl, 74 cok gibi benim cihazima. Evet pile onem vererek kullandim.
14 Pro Max içinde sıfır fiyatı aynı. 74 ten başlarsın acelen yoksa 68-69 a satarsın. Bir kaç ay sonra yeni telefon çıktığında 15 in pro modelleri kaldırılacak ve serbest piyasaya düşecek o bahsettiğin fiyat 100k üstüne cıkacak 15 için. Bi çok yerde 14 pro max 256 gb sıfır 85k ve üstü.60 bin TL civarı eder. Hadi pili iyi diye 2-3 bin TL daha koyabilir üstüne. 74 bin TL falan hayali bir rakam. 15 Pro Max’ın sıfırı zaten bahsedilen rakamdan 5 bin TL daha fazla. Arkadaş 2. el arabasına bayi fiyatının üstünde isteyen tiplerden sanırım. Fiyatlama bu kadar zor olmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.