iPhone 14 Pro Max pil sağlığı hızla düşüyor

Bu durum benim de başıma gelmişti. 1 haftada %2 falan düşüyordu Apple destek ekibi ile görüştüğümde "pil kimyasal olduğu için ayda 1 de düşebilirmiş 3 4 aydada 1 düşebilir" falan demişlerdi. Bana kalırsa bu sorun yapılan güncelleme ile alakalı. Şu an 14 Pro Max kullanıyorum sürekli güncelleme yapıyordum önceden pil sağlığım güncellemelerden dolayı düşüyordu. En son 17.1'de bıraktım pil seviyem 2 ayda %1 düştü.

5 Temmuz 2023 tarihinde satın aldığım iPhone 14 Pro'nun pil sağlığı şu anda %91. 14 serisi çıktığı zamanlar herkes Pro ve Pro Max modellerinin pil sağlığının hızlı azalmasını konuşuyordu. Kendi cihazımda da aynı durumu gözlemlediğimi söyleyebilirim. Bir yılını doldurmadan pil sağlığı %88'e seviyelerine düşenler vardı ki sanırım benim cihazım da aynı şekilde olacak.

Her güncellemeyi yapmayın atıyorum 16 sürümü çıktı bekleyin iyice bir otursun öyle geçin mesela ben 17.5e geçip 18i pas geçeceğim. Bu arada piliniz orijinal olmayabilir bir kontrol ettirin derim serviste.

Bu arada ilave olarak 14 serisinden sonra Apple pilleri revize etti 15 serisi pil anlamında X2 daha kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı