iPhone 14 Pro Max şarj aleti önerisi

16 Pro Max ile Spigen 45W kullanıyorum, ikinci çıkıştan AirPods veya başka bir cihazımı şarj ediyorum. Ben olsam Spigen alırdım. Kablo için de yine Spigen, Ugreen, Baseus, Belkin veya Anker istediğinizi alabilirsiniz.

14 Pro Max 20 Watt destekliyor. Zaten 20 watt adaptöre 800 vermeyeceksen 30-40 watt adaptör ne işine yarayacak?
Yanlış bilgi veriyorsun, 27w destekliyor.

Ayrıca 45-60w ikili şarj aleti alırsın kulaklık, saat başka telefon şarj edersin. Bunu düşünebilmek bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi verdim bilmiyordum de geç. Ne uzatıyorsun?

Firmanın kendi verisiymiş. Nerede yazıyormuş?
Bilmiyorum demiyorum, yanlış biliyorsam kaynağı göster ki anlayayım. Ben 20 W diye biliyorum ve mesajı göndermeden önce de teyit ettim.

Eğer Apple yalan söylüyor diyorsanız bana başka kaynak gösterin ki bileyim.

Burada maksimum 20w ile şarj olur yazmıyor. Hızlı şarj özelliği var, 20w ve yukarısı gerekir diyor.

Telefon maksimum 27w destekliyor. Sen 20 olduğunu iddaa ettin. Konuyu daha fazla uzatmanın alemi yok. Yoksa sana cevap vermeden açıp ilk baktığım yer burası oldu merak etme.

Gerçi adminler bile araştırmadan beni banlamış. Aşağıya birkaç kaynak koyuyorum. Olay fark edip etmemesi değil. Telefon 27w destekliyor.

Which One Is Faster? | Charging Comparison of iPhone 14 Pro Max & 15 Pro Max.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orijinal Apple şarj aleti en sağlıklısı, yoksa 20W hızlı şarj destekleyen kaliteli markalardan alabilirsin. Bence tabii.

Anlamıyorsun ki, ben de sana maksimum demediğimi söyledim. Zaten attığım resimde daha güçlü adaptörlere de değinmişler. Hızlı şarjı hala 20 W.

Resmi kaynağa bakmadan kafana göre 27 Watt diye değer belirtmemelisin. Başka biri de 29 Watt diye belirtmiş. Ben sana mı inanacağım 29 Watt diyene mi yoksa Apple’mi inanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…