iPhone 14 Pro Max şarj aleti önerisi

Resmî kaynağa bakmadan kafana göre 27 Watt diye değer belirtmemelisin.
Cihazdaki resmî değer 20W ancak devre anlık olarak 27-29W gibi değerler çekebiliyor ve genellikle 20-24W gibi değerlere düşüyor. Elinize 30W adaptör ve wattmetre alırsanız bu değerleri görebilirsiniz. Cihaz daha hızlı şarj olsa da tam bir destek olmadığı için orijinal sayfada bu şekilde belirtilmiyor. Isınma ve diğer sebepler nedeniyle 20W civarında sabitleniyor.

20W üzeri adaptörlerin faydasını görür ama çok para ödemesine bence gerek yok. İki adet Type-C çıkışı olan 45W ya da 65W Spigen adaptör yeterli olur. Aynı anda AirPods ve iPad gibi cihazları da şarj edebilir. Apple gibi 5000 liraya adaptör satan bir firmanın adaptörünü almak şart değil sonuçta.

Cihazdaki resmî değer 20W ancak devre anlık olarak 27-29W gibi değerler çekebiliyor ve genellikle 20-24W gibi değerlere düşüyor. Elinize 30W adaptör ve wattmetre alırsanız bu değerleri görebilirsiniz. Cihaz daha hızlı şarj olsa da tam bir destek olmadığı için orijinal sayfada bu şekilde belirtilmiyor. Isınma ve diğer sebepler nedeniyle 20W civarında sabitleniyor.

20W üzeri adaptörlerin faydasını görür ama çok para ödemesine bence gerek yok. İki adet Type-C çıkışı olan 45W ya da 65W Spigen adaptör yeterli olur. Aynı anda AirPods ve iPad gibi cihazları da şarj edebilir. Apple gibi 5000 liraya adaptör satan bir firmanın adaptörünü almak şart değil sonuçta.

Atar gider yapmak yerine bu şekilde açıklamak zor olmamalıydı. Ben 20 Watt desteği olduğu için 45 gibi uçuk Watt’ın gereksiz olduğunu söyledim arkadaş 27 Watt hızlı şarj var dedi. Dediğinizden yola çıkarsak yine 20 Watt şarj desteği olmuş oluyor. Spigen sertifikalı olsa bile kararlı çalışmıyor veya bazı modellerinin ömrü uzun olmuyor. Zam gelmeden önce 760’larda geziniyordu ama gelen zamlarla beraber 860 olmuş. Fiyat değişmese az daha koyup orijinal derdim ama fiyat farkı iyice açıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı