iPhone 14 Pro Max şarj aleti yavaş

ramoo64

Yoctopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro Max cihazım 2 haftadır şarj portundan dolayı bence yavaş şarj aleti uyarısı veriyor. Birçok farklı orijinal şarj aleti denedim. Bazılarında hiç olmadı şarj gak çıkar yapınca kendini geliyordu cihazı açtırmak istemiyorum 1 yıldır kullanıyorum güncelleme bayağı oldu yapmayalı iOS 18.3.2 şarj portu içi pis değil temizledim kaç defa fırça falan kolonyayla temizledim falan hala aynı yaşayan var mı aynı durumu? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_5909.png

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 14 Pro Max cihazım 2 haftadır şarj portundan dolayı bence yavaş şarj aleti uyarısı veriyor. Birçok farklı orijinal şarj aleti denedim. Bazılarında hiç olmadı şarj gak çıkar yapınca kendini geliyordu cihazı açtırmak istemiyorum 1 yıldır kullanıyorum güncelleme bayağı oldu yapmayalı iOS 18.3.2 şarj portu içi pis değil temizledim kaç defa fırça falan kolonyayla temizledim falan hala aynı yaşayan var mı aynı durumu? Varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2633032
Kullandığınız kablo bile şarj hızını etkiliyor sizin kabloda sorun olmadığına emin misiniz? Ben de iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve şarj kablosunu eski tip USB-A to Lightning girişli olarak kullanınca yavaş şarj uyarısı alıyorum. Type-C to Lightning kablosu ile ise bir sorun olmuyor, hızlı şarj ediyor.

IMG_2370.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı