iPhone 14 Pro Max vs 15 Pro Max vs 15 Plus

hasikome3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone modeli alacağım şu anki kullandığım Xiaomi cihazımda yazılımsal anlamında 5 yıldır beni mahvetti. 14 Pro Max veya 15 Pro Max'e aslında bütçem yetmiyor fakat büyük telefon sevdiğim için iPhone 15 Plus'ta fikirlerimin arasında. Bir tek 60 Hz ekran hızı aklımı karıştırıyor ama halihazırda kullandığım cihazım da 60 Hz.
Sizden bu üç cihaz hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
2. el veya yenilenmiş iPhone 14 Pro Max veya 15 Pro Max mi? Yoksa sıfır 15 Plus mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

15 Plus parasının telefonu değil bana kalırsa. Yerinde olsam S24 Ultra alırdım. Fiyatı Sık sık 60 bin altına düşüyor biraz takiple yakalayabilirsin. İPhone olmak zorunda dersen zorlayıp 15 pro max almanı tavsiye ederim. Pro ve düz modeller arasında kullanım olarak çok fark ediyor.

2. el veya yenilenmiş iPhone 14 Pro Max veya 15 Pro Max mi? Yoksa sıfır 15 Plus mı?

1- Ne alırsanız alın, yenilenmiş cihaza bulaşmayın. 2. el bakın.
2-15 Plus'ın aşağı kalan tarafı sadece ekran değil. Kamerada, kasada yine çok eksikleri var. 14 Pro Max, her yönden düz 15 Plus'tan iyi bir cihaz. Sıfır diye paranızı çöp etmeyin. Seçenekler 2'ye indi böylece.
3- 15 Pro Max'e zorlarsanız güzel olur. 5 kata kadar telefoto (14 Pro Max 3 kata kadar), 1 yıl daha yeni işlemci ve Apple'ın yapay zekasını alacak aynı zamanda ekran çerçeveleri biraz daha ince 15 PM'in. 14 Pro Max'e yapay zeka gelmiyor. 14 Pro Max ise, 15 Pro Max'e nazaran çok daha sorunsuz ve stabil cihaz. Yapay zeka şu an için tercih meselesi olmamalı bence. Çünkü ülkemizde bu yıl yok kaldı ki seneye de çok zayıf ihtimal görünüyor o sebepten ufukta bile gözükmüyoruz şu anda. Kamera telefoto artısı için ben olsam zorlardım ama 3 kat da yeter diyorsanız zorlamanın anlamı yok 2. el 14PM seçin.

Mesajlarınız ve bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bütçem 60 bin. Sıfır 14 pro maxin fiyatları 15 pro Max ile aynı neredeyse. İkinci el iPhone 14 pro max bulmaya çalışacağım. Yenilenmiş cihaz benimde aklıma pek yatmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı