iPhone 14 Pro Max vs 15 Pro

Çok parmak izi tutuyor ve parmak acıtıyor.

Parmağımı benim acıtmıyor aksine daha güzel tutuş hissi var. Kişisel bir durum o. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama 16 Pro da almış biri olarak 15 Pro ve 16 Pro olmak üzere şu titanyum kasaya geçildiğinden beri IPhone'ların kenarları düz modeller gibi duruyor. 14 Pro ve öncesinde paslanmaz Çelik tasarım çok daha premium benim gözümde.

14'te Type-C yok bu yüzden 15 Pro.

Genel olarak 15 Pro iyi tabii ki ama batarya bakımından 14 Pro Max de olabilir.

Parmağımı benim acıtmıyor aksine daha güzel tutuş hissi var. Kişisel bir durum o. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama 16 Pro da almış biri olarak 15 Pro ve 16 Pro olmak üzere şu titanyum kasaya geçildiğinden beri IPhone'ların kenarları düz modeller gibi duruyor. 14 Pro ve öncesinde paslanmaz çelik tasarım çok daha premium benim gözümde.

Evet o konuda haklısın hocam.

Genel olarak 15 Pro iyi tabii ki ama batarya bakımından 14 Pro Max de olabilir.

Evet o konuda haklısın hocam.

Lightningten nefret ediyorum Avrupa'da Type-C zorunluluğu olmasa Apple hala getirmeyecekti.
Düşük hızlı lightning kullanmaya devam edecektik. Bataryanın düşük olması beni hiç üzmez zaten her gün 1 defa telefonu şarja takıyoruz. 😄

15 Pro tabii ki. Pro Max dediğin şey sadece ekranı daha büyük o kadar.
Aynen hocam, 1000 mah batarya farki da oyle diyordu.

Sizce hangisini almalıyım? 14 Pro Max mi 15 Pro mu?
Pil cok onemli degilse kesinlikle 15 pro, yapay zeka 14 pro max'e gelmeyecek.

Parmağımı benim acıtmıyor aksine daha güzel tutuş hissi var. Kişisel bir durum o. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama 16 Pro da almış biri olarak 15 Pro ve 16 Pro olmak üzere şu titanyum kasaya geçildiğinden beri IPhone'ların kenarları düz modeller gibi duruyor. 14 Pro ve öncesinde paslanmaz Çelik tasarım çok daha premium benim gözümde.
Paslanmaz celik tasarimdaki kenarlar ile titanyum kasadaki kenarlar gorunus acisindan karsilastirilmaz bile hocam, bende sizin gibi dusunuyorum ama parmak izi vs. konusundan da eksisi var biraz.

Peki.

Aynen hocam, 1000 mAh batarya farki da oyle diyordu.

Pil cok onemli degilse kesinlikle 15 Pro, yapay zeka 14 Pro Max'e gelmeyecek.

Paslanmaz celik tasarimdaki kenarlar ile titanyum kasadaki kenarlar gorunus acisindan karsilastirilmaz bile hocam, bende sizin gibi dusunuyorum ama parmak izi vs. konusundan da eksisi var biraz.

Peki şöyle söylesem 15 Pro Max mi S24 Ultra mı ben normalde androidçiyim fakat telefonum çok yavaşladı her Android gibi + güncelleme destegide bitti uzun ömürlü olsun diye iPhone diye düşünüyorum.

Peki.

Peki şöyle söylesem 15 Pro Max mi S24 Ultra mı ben normalde androidçiyim fakat telefonum çok yavaşladı her Android gibi + güncelleme destegide bitti uzun ömürlü olsun diye iPhone diye düşünüyorum.
Yani Samsung tarafinda yavaslama olacagini dusunmuyorum, iPhone ile ciddi farklari yok hatta guncelleme garantisine gore daha iyi bile olacak gibi duruyor, ama tabii zaman gosterecek, dediginiz iki cihazda denk cihazlar ortalama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı