iPhone 14 Pro Max vs iPhone 15 Pro

Evet ama telefon elimden küçük xorluk yaratabilirmi

Şuana kadar hep 6.6 inç den büyük telefon kullandım
Ya şöyle diyim eğer küçük ekran sevmiyorsanız 14 Pro max alabilirsiniz çünkü siz biraz rahatsız olursunuz gibi geldi ekranından o sebepten 14 Pro max alabilirsiniz pişman olmazsınız merak etmeyin

Merhaba, telefonum Redmi Note 9 Pro IPhone'ye geçiş yapacağım. (Samsung önermeyin) 14 Pro Max'la 15 Pro arasında kaldım. Bir günü çıkarsın yeter. Ancak büyük boyut da önemli benim. İçin Apple yapay zeka 15 Pro'ya gelecek. 14 Pro Max'a gelmeyecek. O yüzden karasız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? (15 Pro 34000 14 Pro Max 31000 TL)
15 pro, bataryasi kotu ama yapay zeka ona gelecek.

Peki pil sağlını çok etkilermi yapay zeka
Yakinda onemli olacak ve gelen IOS guncellemeleri yapay zeka odakli olacagindan dolayi 15 pro'nun altindaki modeller IOS surumlerinin cogu yeni ozelliginden faydalanamayacak.

Ayrıca çok sık güncelleme yapan biri değilim
Yakinda onemli olacak ve gelen IOS guncellemeleri yapay zeka odakli olacagindan dolayi 15 pro'nun altindaki modeller IOS surumlerinin cogu yeni ozelliginden faydalanamayacak.

Peki pil sağlını çok etkilermi yapay zeka

Ayrıca çok sık güncelleme yapan biri değilim
Etkileyecegini sanmiyorum, pek onemsiyorsaniz 14 pm alabilirsiniz ama yakinda gunluk hayatimizda ise yarayacagini dusunuyorum. 14 pro max kullaniyorum gayet memnunum, sadece uzun sure elde durunca el agritabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı