İnceleme iPhone 14 Pro Max

Arka kamerada yakın çekimlerde odaklama sorunu olduğunu birkaç incelemede gördüm. Sende böyle bir şey ile karşılaştın mı?

Odaklarken kamerayı değiştirdiğini fark ettiğim oldu evet fakat pek dikate almadım. İlk defa olduğunda telefonun bozuk olduğundan korktum fakat alıştım diyebilirim.

Odaklarken kamerayı değiştirdiğini fark ettiğim oldu evet fakat pek dikate almadım. İlk defa olduğunda telefonun bozuk olduğundan korktum fakat alıştım diyebilirim.

Cevap için teşekkür ederim. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun daha iyileri nasip olsun o yönden sorun yok da bir telefona 30-40 vermek koymuyor mu? Altı üstü telefon en fazla ne yapabilirsin.
Eğer çok iyi oyun, kamera performansı bekliyorsa ve biraz hava atmak istiyorsa mantıksız da değil. Onun dışında pahalı telefonlara gerek olduğunu bende düşünmüyorum.

@EREN SATAR mesajınız için teşekkür ediyorum fakat konumda kaçırdığınız bir yer var, buraya ekleyeyim hemen.

TL kuru ve vergilerden dolayı böyle olduğunu unutmamamız gerekiyor.

Hayırlı olsun daha iyileri nasip olsun o yönden sorun yok da bir telefona 30-40 vermek koymuyor mu? Altı üstü telefon en fazla ne yapabilirsin.
Ben paraya kıyamadığım için iPhone 12 aldım hak etmediğini bildiğim halde çünkü MacOS'ta Android entegrasyonu yok.

M1 MBP'yu bu kadar beğenmeseydim bu parayı da vermezdim iPhone 12'ye ama ona sayıyorum fiyatının yarısını.

Yoksa yarı fiyatına şarjı daha uzun giden, kamerası falan yine iyi olan Android telefonlar var.

Apple zımbırtılarının birbirleri ile uyumlu çalışmaları çok iyi ama inanılmaz derecede iğrenç eksikleri de var; bunları Apple kasıtlı yapıyor. Mesela Windows 11'de Phone Link herhangi bir telefonla eşleştiğinde, telefon uzaklaşınca bilgisayarı kilitliyor ama MacOS'ta bu sadece Apple Watch zımbırtısı için var.

Apple resmen "Bu özelliği mi istiyorsun? O telefonla olmaz bir de bizim saatimizi alacaksın!" diyor. Tamam da Apple'cığım senin saatlerinin tasarımları hiç bana uymuyor.

Kısacası, Intel pil ve GPU olayını çözünce Apple'ı tümüyle bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…