İnceleme iPhone 14 Pro Max

Aynı telefonu bende aldım. Çok yavaş şarj olduğunu düşünüyorum sizde yaşıyor musunuz bu problemi ?

Aynı telefonu bende aldım. Çok yavaş şarj olduğunu düşünüyorum sizde yaşıyor musunuz bu problemi?

Hayır hocam hızlı şarj adaptörü kullanıyorum ve gayet gızlı şarj oluyor. 20 wattlık hızlı şarj adaptörü kullanıyor musunuz? Yaşadığınız uzun şarj problemi hızlı şarj destekli bir adaptör kullanmadığınızdan dolayı olabilir.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ama sormak istediğim birkaç şey var. Birkaç defa elimde canlı canlı inceleme fırsatı buldum ama yine de her gün kullanan birisi daha iyi bilir bunu diye düşünüyorum. 13 Pro kullanıyorum 14 Pro Max'e geçince gözle görülür bir fark yaşar mıyım? Mesela batarya ve kamera benim için önemli. Performansını bahsetmeye gerek dahi yok zaten . 5-6 yıl dahi geçse çoğu Android telefonu parçalar geçer. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Birkaç arka kamera ile çekilmiş fotoğraf yüklerseniz telefonu almak isteyen insanlara güzel bir yol çizmiş olursunuz hem de.

Mesajınız için teşekkür ederim. 13 Pro'dan 14 Pro Max'e geçecek olursanız fark edeceğiniz ilk şeyler batarya ömrü ile cihazın boyutu olacaktır. Cihazı 1 saat şarj ederek gün boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca kamera ve fotoğraf çekme fırsatım oldukça çektim ve en kısa zamanda yükleyeceğim.

Batarya tarafında 13 Pro'dan sonra 14 Pro Max'e geçmek sana 2, 5-3 saat fazla kullanım gibi ciddi bir avantaj sunacaktır. 14 Pro Max'in ekranı güneş altında 2000NITE kadar çıkabiliyor. Kamerada fotoğraf tarafında gündüz12MP çektiğinde 13 Pro ile çok büyük fark olmadığını göreceksin. Gündüz çekimlerinde tek ve en önemli fark 14 Pro Max'in 48MP RAW fotoğraf çekebilmesi. Bu fotoğraflarda özellikle detay olarak ciddi bir avantaj sunuyor. 14 Pro Max'in gece çekimi 13 Pro'ya göre daha iyi. Video tarafında 14 Pro Max de Action(hareket) modu olması koşarak ya da hareket halinde yapılan video çekimlerinde mükemmel bir stabilizasyon sunuyor. Bir de Android cihazlarda yıllardır yer alan always on display (her zaman açık ekran) özelliği var. Bu özellik şu aşamada çok pil tüketiyor. Bunu çoğu kullanıcı kapatıyor.

Kamerası iyi olsa ne olur olmasa ne olur? sanki deviant arta fotoğraf atıyorsunuz ya. 500 Tllik ekranla sizin hdr10+ fotoğrafınızı görselere ne olacak. Ki zaten Iphone'da o kameranın kalitesini yaşatacak ekran da yok

Kamerası iyi olsa ne olur olmasa ne olur? Sanki deviant arta fotoğraf atıyorsunuz ya. 500 TL'lik ekranla sizin HDR10+ fotoğrafınızı görselere ne olacak. Ki zaten IPhone'da o kameranın kalitesini yaşatacak ekran da yok

Sana tavsiyem eline 14 Pro Max al kamera ve ekranıyla yüzleş sonra yorum yap. Cihazın ülkemizde vergilerden dolayı pahalı olması kaliteli bir cihaz olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…