iPhone 14 Pro Max'in iyi ve kötü yanları nelerdir?

• Konuyu başlatan 561455
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.541
Deme bee. Ağır işlemler yapmıyorum ama ben oyundur vs. Sadece Instagram YouTube'da falan gezineceğim. Öylede 109 derece olmaz herhalde değil mi? Olmaz de lütfen :D

Birisi canlı yayın açmıştı bu da GPU'ya yük bindiriyor 1-2 saatlik şarjda canlı yayin sonrası batarya şişmişti TikTok'ta gördüm

Banada 109 derece konusunda rüzgar yapıyor gibi geldide 14 serisinin sıkıntılı olduğu doğru
kesinlikle sıkıntılı özellikle gpu ve şarj entegresi

Telefonu sobanın üzerinemi koydunuz o sıcaklıkta telefon elde tutulmaz.

Telefonda soğutmaya alakalı bir şey olmadığı için sıcaklığı dışarı atamıyor kasa 47-48 derece oluyor

Deme bee. Ağır işlemler yapmıyorum ama ben oyundur vs. Sadece İnstagram Youtube'da felan gezineceğim. Öylede 109 derece olmaz herhalde değil mi? Olmaz de lütfen :D
Öyle bir şey yok. Merak etme.

Sadece şarj entegresi sıkıntılı. Isınma gibi bir problem olmuyor. Yaşadığın yerin sıcaklığı ile de alakalı durum ancak dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum.

Deme bee. Ağır işlemler yapmıyorum ama ben oyundur vs. Sadece İnstagram Youtube'da felan gezineceğim. Öylede 109 derece olmaz herhalde değil mi? Olmaz de lütfen :D
FPPRO'dan birkaç video görüp gaza gelmiş arkadaş ve bayağı saçmalamış. Merak etme bahsettiği sorunların hiç birisi yok. Aşırı dandik adaptör kullanma yeter başka bir sıkıntı yaşamazsın.

Hayırlı olsun. Benim için tek eksisi bir tık büyük ve ağır olması galiba. Bazen büyüklüğü kullanım zorluğu yaratabiliyor. Gerçi alıştığım için ağırlık artık bir sıkıntı değil ama eline alan bu neymiş böyle tuğla gibi tepkisi verebiliyor. Kamerası net bir şekilde kötü. Yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı muhtemelen. Kamera uygulamasında gördüğün görüntüyle galeriye düşen fotoğraf alakasız oluyor. Yazılımsal olarak sistem fotoğrafa fazla müdahale ediyor, Bazen aşırı parlıyor falan, kontrastı köklüyor. Benim için En büyük olayı da pil bu telefonun. Oyun falan oynamadığım için %100 şarjda çektiğim zaman 2 güne yakın gidiyor.

Hayırlı olsun. Benim için tek eksisi bir tık büyük ve ağır olması galiba. Bazen büyüklüğü kullanım zorluğu yaratabiliyor. Gerçi alıştığım için ağırlık artık bir sıkıntı değil ama eline alan bu neymiş böyle tuğla gibi tepkisi verebiliyor. Kamerası net bir şekilde kötü. Yazılımsal bir sıkıntıdan dolayı muhtemelen. Kamera uygulamasında gördüğün görüntüyle galeriye düşen fotoğraf alakasız oluyor. Yazılımsal olarak sistem fotoğrafa fazla müdahale ediyor, Bazen aşırı parlıyor falan, kontrastı köklüyor. Benim için En büyük olayı da pil bu telefonun. Oyun falan oynamadığım için %100 şarjda çektiğim zaman 2 güne yakın gidiyor.
Telefona çok sık bakmıyorum zaten, pili o kadar götürüyorsa iyi.

Biraz buyuk ve agir sadece. Onun disinda gayet guzel bir telefon. Buyukluk sikintiysa pro al ama onun da bataryasi zayif pro max kadar iyi degil.

Bir mimar değilseniz mühendis değilseniz aşırı gereksiz bir telefondur hem parası olsun hem tablet gibi boyutu olsun hem kabalığı olsun. İyi yanına gelirsek ise profesyonellik anlamında fotoğraf görevini yerine getirir. İşlemcisi iPhone13'ün işlemcisiyle birebir aynıdır neredeyse %18 daha iyidir sadece. Bataryası diğer modellere göre çok daha iyidir ama bu da ağırlığına yansır ağır bir telefondur. 120Hertz bir ekrana sahiptir ama oyun oynamıyorsan gereksiz bir özelliktir. Yani son cümleme gelecek olursam param olsa bile para verip alacağım bir telefon değildir.
(iPhone13 kullanıyorum)

12 veya 13 PM alsaydınız keşke. Kozmetik olarak tamamen aynı biraz kamera ve işlemci olarak oynaması var ki büyük bir fark değil. Bana göre tamamen para israfı. Yinede 15 falan alacaksanız aldığınız rakama veya biraz üzerine satabilirsiniz bu şekilde değerlendirilmiş olur. Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
12 Pro Max'te 120Hz yok hocam ha 13 almışsın ha 12 pro

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı