iPhone 14 Pro nereden alınır?

Sıfır almak mantıksız,ben de iPhone 14 pro sıfır alacaktım. 70-75 bin TL civarı sıfırı. 15 pro,14 pro kadar tutulmadığı için çakallık yapıyorlar. Araştırmadığım yer kalmamıştı. Sahibinden de almıştım. 55 bin TL (Kutu,fatura full. 1 yıl Apple Türkiye garantili)
Sıfır akıl mantık işi değil. Belki de hak verirsiniz hocam @KİNGSEMİH

Sıfır almak mantıksız, ben de iPhone 14 Pro sıfır alacaktım. 70-75 bin TL civarı sıfırı. 15 Pro, 14 Pro kadar tutulmadığı için çakallık yapıyorlar. Araştırmadığım yer kalmamıştı. Sahibinden de almıştım. 55 bin TL (Kutu, fatura Full. 1 yıl Apple Türkiye garantili)

15 Pro'nun tutulup tutulmaması değil de hocam Pro serileri 1 sene üretiliyor sonra üretimi duruyor her Pro serisi için geçerli. Seneye de 15 Pro fiyatına 16 Pro olacak misal. Konu sahibi arkadaşın da 2. ele yönelmesi daha iyi olacaktır sizin yaptığınız gibi.

Sıfır almak mantıksız,ben de iPhone 14 pro sıfır alacaktım. 70-75 bin TL civarı sıfırı. 15 pro,14 pro kadar tutulmadığı için çakallık yapıyorlar. Araştırmadığım yer kalmamıştı. Sahibinden de almıştım. 55 bin TL (Kutu,fatura full. 1 yıl Apple Türkiye garantili)
açıkçası dediğiniz gibi satan yerlerde trendyol gibi 14 proyu 15 prodan pahalıya satıyor mesela 14 pro ile 13 pronun arasında 4 k falan oynuyor ama ben 14 proyu olması gereken fiyata 0 şekilde satan bi yerde almak istiyorum acaba vatan teknosa gibi yerlerde stokta olunca ne kadar satılıyor yada oralarda satılıyor mu 2.el almak istemiyorum açıkçası 2. el telefon alınmaz.

açıkçası dediğiniz gibi satan yerlerde trendyol gibi 14 proyu 15 prodan pahalıya satıyor mesela 14 pro ile 13 pronun arasında 4 k falan oynuyor ama ben 14 proyu olması gereken fiyata 0 şekilde satan bi yerde almak istiyorum acaba vatan teknosa gibi yerlerde stokta olunca ne kadar satılıyor yada oralarda satılıyor mu 2.el almak istemiyorum açıkçası 2. el telefon alınmaz.
2.el al ama kutu faturalı ve Türkiye garantili al. Özellikle telefoncudan al,sorumlu tutacak birisi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı