iPhone 14 Pro pil sağlığı 93'e düştü

Hocam 95’ten 93’e 3-5 günde düştü bu da büyük bi düşüş değil mi? Şarj adaptörümden şüphelenmeye başladım acaba orijinal değil mi…

Hocam cihaz daha yavaş şarj oluyor sanki sizde de var mı bu durum? IOS 17 sonrası benim cihaz daha hızlı boşalıp daha yavaş doluyor.
ios 16 da ben hiç memnun değildim, sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum. hiçte yapmadım. En son güncellemede gayet iyi beni tatmin eden pil performansı yaşadım ve güncellemeyeceğim.

Kablosuz şarj çok yavaş şarj ediyor Bende 67 watt ve 30 watt şarj aletlerine kıyasla ama araç içinde şarj ettiğim için sorun olmuyor.

Hocam 95'ten 93'e 3-5 günde düştü bu da büyük bir düşüş değil mi? Şarj adaptörümden şüphelenmeye başladım acaba orijinal değil mi…

Algoritması basit, büyük ihtimal şubat ayından bu yana o düşüşü çoktan yaşadınız sadece senkronize edemedi. Fakat önlem almakta fayda var. Aldığım yere götürüp garantiye vermiştim ben aleti, ve sorunlu olduğunu söylemiştiler. Siz de, henüz garantisi devam ediyorsa garantiye yollayabilirsiniz ya da bütçeniz varsa Apple'dan yeni bir şarj aleti alabilirsiniz içiniz rahat eder en azından.

abi 15, 60 hz olduğu için sana gelmez. 120 den geçince kafayı yersin. Yaşandı, opsiyonel.

abi 15, 60 hz olduğu için sana gelmez. 120 den geçince kafayı yersin. Yaşandı, opsiyonel.
Kendime değil, hatun androidçi, ipad'imi verdim çok beğendi, ona düz 15 alıp, kendim 14 pro kullanabilriim. yada kendime 15 pro alıp, hatuna 14 pro verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…