iPhone 14 Pro şarjı hızlı bitiyor

11 Pro almaktan bahsetmedim. 13 Pro almayı düşünüyordum. S22 Ultra ile yapılan batarya testinde sınıfta kaldığını görünce almaktan vazgeçtim. Gayrimenkul olayından beklediğim bir para var. O para gelince 14 256 ya da 14 Plus 256 GB alacağım. 14 ile 14 Plus arasında gidip geliyorum.
Sonunda ek olması iyidir. :D Düz almayın.
 
Daha yeni güncelleme geldi. Son sürüm yükleyince kendine gelmesi bir kaç günü alır. Sonra kendiliğinden düzelecektir.
 
Always on display ile 2000NIT ekran ciddi pil tüketiyor.
parlaklığı hep düşük kullanıyorum always on displayi hiç kullanmıyorum ve gerçekten pil olarak telefon gerçekten zayıf kalıyor.Benim düşüncem ios 16 dan sonra böyle oldu çünkü 13p max kullanıyordum ios 15.4 tü sanırım ios 16 dan önceki yazılım ve 15.4’ken telefon harikaydı her açıdan.Pro max kadar iyi bir bataryaya sahip olmadığının farkındayım ama bu kadar beklemiyordum gerçekten
 
Son düzenleme:
Parlaklığı hep düşük kullanıyorum always on displayi hiç kullanmıyorum ve gerçekten pil olarak telefon gerçekten zayıf kalıyor. Benim düşüncem iOS 16'dan sonra böyle oldu çünkü 13p Max kullanıyordum iOS 15.4'tü sanırım iOS 16'dan önceki yazılım ve 15.4'ken telefon harikaydı her açıdan. Pro Max kadar iyi bir bataryaya sahip olmadığının farkındayım ama bu kadar beklemiyordum gerçekten.

Bende bu batarya olayı yüzünden 14 Pro, 13 Pro gibi cihazlardan vazgeçtim. Cihazlar kalite olarak çok iyi ama batarya çabuk bittikten sonra o kalite bir anlam ifade etmiyor. Max olanlarda batarya çok iyi ama onları da taşımak sıkıntı.
 

Geri
Yukarı