iPhone 14 Pro vs iPhone 16

Kubilays59

Hectopat
Merhaba. Şu an iPhone 12 Pro kullanmaktayım aslında her şeyi fazlasıyla yeterli geliyor ama değiştirme olasılığım var. 2.el iPhone 14 Pro mu yoksa sıfır veya 2. el düz 16 mı? 2. el dediklerim iyi durumda olur. 45-60 arası önerebileceginiz 2. el de olur telefon varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an iPhone 12 Pro kullanmaktayım aslında her şeyi fazlasıyla yeterli geliyor ama değiştirme olasılığım var. 2.el iPhone 14 Pro mu yoksa sıfır veya 2. el düz 16 mı? 2. el dediklerim iyi durumda olur. 45-60 arası önerebileceginiz 2. el de olur telefon varsa sevinirim.
57-60 civarı veririm diyorsan 2.el 15 Pro.

Bütceniz varsa 14 Pro Max'e gitmenizi tavsiye ederim. Hiçbir düz model iPhone'yi tavsiye etmiyorum. 60 Hz ve 120Hz farkı bile bunun için yeterli bir sebep.

14 Pro halen uzun ömürlü günlük işleri rahatlıkla karşılayacak bir cihaz ama iPhone 16 da da yeni bir işlemci kullanılıyor ikisinin kamerasıda gayet yeterli uzun ömürlü olsun bir süre değiştirmeden telefon kullanayım diyorsan benim fikrim iPhone 16.
Ekran yenileme hızı evet daha yüksek olabilir ama halihazırda 60Hz kullanırken 120Hz'e geçmek yerine 60Hz'den devam edip daha güncel bir telefon kullanmak daha güzel geliyor bana.

Kesin iPhone mu alacaksın?
Evet hocam android arayüz falan hoşuma gitmiyor.

57-60 civarı veririm diyorsan 2.el 15 Pro.

Vermesem daha iyi ama 14 Pro 15 Pro devasa farklar var diyorsanız düşünebilirim.

Bütceniz varsa 14 Pro Max'e gitmenizi tavsiye ederim. Hiçbir düz model IPhone'yi tavsiye etmiyorum. 60 Hz ve 120Hz farkı bile bunun için yeterli bir sebep.

Pro Max değil de Pro tercih ederim büyük telefon çok sevmiyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı