iPhone 14 Pro vs Pro Max

Şu anki telefonum MI10t ve çok büyük umutlarla almıştım ama Android telefondan vazgeçtim maalesef bir süre sonra çok sıkıntılar yaratıyorlar.

Örneğin Xiaomi Mi 10T cihazında sorun yaşayabilirsiniz ama başka bir cihaz örneğin Samsung S23 Ultra da yaşamazsınız. Çünkü arayüzleri ve donanımı farklı. Genelleme yapmak pek doğru olmaz.

Şu anki telefonum MI10t ve çok büyük umutlarla almıştım ama Android telefondan vazgeçtim maalesef bir süre sonra çok sıkıntılar yaratıyorlar.

Mal değerini de düşünerek iPhone tercih etmek her zaman daha akıllıca hocam. Fiyatlar evet yüksek ama bir kere o kervana katılmanız gerekiyor ki hem elinizdeki mal değeri artsın hem de bir üst model düşündüğünüzde üstüne çok koymanız gerekmesin. Gerçi bakalım şimdi 15 Pro Max 100 bine dayanır 😀

Max telefon hiç kullanışlı değil bence çantada falan taşımayacaksanız. Tek elle de kullanılmıyor. Her konuda Pro'nun bataryasının yeterli olmadığını dile getiriyorum ve altına arkadaşlar çözümler yazıyor. Rica ediyorum aynı şeyleri yazmayın. Bataryası benim için hızlı bitiyor. Çözümler var evet, always on displayi kapamak, arkaplanı siyah yapmak vs. vs. ama almadan önce bunun da bilincinde olun. Çok güçlü telefon ama bataryasını yeteri kadar iyileştirmedikleri için geride kalmış biraz. Merak ediyorsanız:

IMG_AC4E7EBF7BF4-1.jpeg

Max telefon hiç kullanışlı değil bence çantada falan taşımayacaksanız. Tek elle de kullanılmıyor. Her konuda Pro'nun bataryasının yeterli olmadığını dile getiriyorum ve altına arkadaşlar çözümler yazıyor. Rica ediyorum aynı şeyleri yazmayın. Bataryası benim için hızlı bitiyor. Çözümler var evet, always on displayi kapamak, arkaplanı siyah yapmak vs. vs. ama almadan önce bunun da bilincinde olun. Çok güçlü telefon ama bataryasını yeteri kadar iyileştirmedikleri için geride kalmış biraz. Merak ediyorsanız:

Eki Görüntüle 1904737
Şarjı %100 yapıp mı kullanıyorsunuz? Bu grafiğe göre şarjınızın yetiyor olması lazım. Galiba tam doldurmadan çekiyorsunuz telefonu.

Sizin grafiğinizin kullanımı düşük yetmiyor diyorsunuz. Benim şarjım tüm günümü çıkarıyor. %100 doldurup çıkmanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1904930
Hocam kullanıma göre değişiyor. Sizinki de 6 saat kullanımda %10'a düşmüş mesela. Birde gün ortasında şarj ediyorum zaten 20-80 arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı